ΑΕΛ: Φέρνει τον Μάνουελ Στίφλερ

ΑΕΛ: Φέρνει τον Μάνουελ Στίφλερ

Γιώργος Ντυμένος
ΑΕΛ: Φέρνει τον Μάνουελ Στίφλερ

bet365

Οι «βυσσινί» ενδέχεται να προχωρήσουν στο... παρά ένα σε ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμής και περιμένουν στην Ελλάδα τον 32χρονο Γερμανό χαφ
Προσθήκη στο... παρά ένα ετοιμάζεται να κάνει η ΑΕΛ, καθώς όλα δείχνουν πως θα πάρει παίκτη και στην έξτρα μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Πιο συγκεκριμένα οι «βυσσινί» έχουν συμφωνήσει με τον Μάνουελ Στίφλερ, τον Γερμανό κεντρικό χαφ που μέχρι το καλοκαίρι ήταν συμπαίκτης του Μπεν Χατίρα στην Καρλσρούη.
Με θητεία μεταξύ άλλων σε Γκρόιτερ Φιρθ, Σαρμπρίγκεν και Σανχάουζεν, ο 32χρονος (είναι 6αρο-8άρι, υπό προϋποθέσεις παίζει και ως δεξί μπακ) έμεινε ελεύθερος από την Καρλσρούη τον περασμένο Ιούλιο και έκτοτε παραμένει free agent. Ο Στίφλερ αναμένεται αύριο (4/2) στην Ελλάδα για να υποβληθεί σε εξετάσεις και αν δεν υπάρξει κάτι απρόοπτο, θα υπογράψει στους «βυσσινί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα