Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός 1-3 (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός 1-3 (vids)

bet365

Mε τον Χασάν να βρίσκει δύο φορές δίχτυα και τον Εμβιλά μια, ο Ολυμπιακός πέρασε χωρίς προβλήματα κι από την Ριζούπολη (1-3 τον Απόλλωνα Σμύρνης) και συνεχίζει την επέλασή του προς ένα ακόμη πρωτάθλημα.
Ο Ολυμπιακός έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χασάν (2 γκολ και 1 ασίστ) πέρασε από τη Ριζούπολη και το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης με σκορ 3-1. Ο Αιγύπτιος είχε βάλει 2 γκολ και στο ματς του α' γύρου.

Με 4-2-3-1 και αλλαγές ο Ολυμπιακός

Ο Μαρτίνς είχε εν τέλει νέα πρόσωπα στη βασική 11άδα του. Ξεκίνησε το παιχνίδι με βασικό τον Ανδρούτσο αλλά και τον Χασάν. Οι 11 του Ολυμπιακού για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης: Σα κίπερ, Σεμέδο, Μπα στόπερ και άκρα άμυνας με Ανδρούτσο και Ρέαμπτσιουκ. Κέντρο με Μπουχαλάκη, Καμαρά, δεκάρι ο Φορτούνης, άκρα επίθεσης με Βρουσάι και Μπρούμα και φορ ο Χασάν.

Με ίδιο σύστημα με τον Ολυμπιακό και ο Απόλλων Σμύρνης

Οι γηπεδούχοι ως αρχική διάταξη είχαν επίσης το 4-2-3-1. Φορ ξεκίνησε ο Νίκος Ιωαννίδης έχοντας τριάδα πίσω του με Μπεντινέλι, Μουνιέ και Μπαξεβανίδη. Οι 11 ήταν οι: Βέρχλουστ, Βιτλής, Μπρούτσιτς, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Σλίβκα, Τσαμπούρης, Κολ, Μπεντινέλι, Μουνιέ και Νίκος Ιωαννίδης.

Ο Χασάν έβαλε το 4ο του γκολ απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης για το 0-1

Το α' μέρος τελείωσε στο 0-1 μετά το τέρμα του Χασάν, που ήταν το 4ο του απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο μετά από 3 αγώνες. Στο 31ο λεπτό ο Αιγύπτιος αξιοποίησε την αδράνεια του Ντομίνγκες που δεν βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι και από κοντά σκόραρε.
Σε σχέση με το πρώτο 45λεπτο ο Ολυμπιακός είχε καλές ευκαιρίες με κεφαλιά του Χασάν στο 19', σουτ του Φορτούνη στο 22', φάουλ του Φορτούνη στο 26' αλλά και χαμένο τετ α τετ του Χασάν στο 37'. Ο Απόλλων είχε προς το τέλος του α' μέρους το σουτ του Μπεντινέλι που μπλόκαρε ο Σα.

Και ασίστ ο Χασάν

Ο Αιγύπτιος ήταν πρωταγωνιστής και στο 2ο μέρος. Ο Χασάν ήταν εκείνος που τροφοδότησε με το κεφάλι του τον Εμβιλά για να κάνει με κεφαλιά το 2-0. Ήταν μία φάση στο 72' όπου ο Βαλμπουενά έκανε το κόρνερ και ο Χασάν πήρε την πρώτη κεφαλιά με τον Γάλλο να σκοράρει από κοντά. Γενικότερα το β' μέρος πολλές φάσεις δεν είχε. Είχε μία ευκαιρία του Ιωαννίδη με κεφαλιά και ένα σουτ του Ρέαμπτσιουκ που αποκρούστηκε δύσκολα.

Ο Σεμέδο έχασε εύκολο γκολ και μετά έκανε λάθος στη φάση του 1-2 όμως ο Χασάν σκόραρε ξανά

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο Σεμέδο αφού είχε κεφαλιά έξω ενώ βρέθηκε σε θέση βολής έκανε λάθος διώξιμο πάνω στον Ντάουντα που σκόραρε από κοντά για το 1-2 (στο 90'). Στις καθυστερήσεις όμως μετά το φάουλ του Βαλμπουενά ο Χασάν έκανε με κεφαλιά το 1-3. Έτσι για ένα ακόμα ματς φέτος με τον Απόλλωνα ο Χασάν - που είχε χάσει νωρίτερα ευκαιρία μετά από τρομερό σόλο του Μασούρα - έβαλε 2 γκολ σε βάρος του.
MVP: Χασάν. Δύο γκολ και μία ασίστ σε μία γεμάτη και πολύ καλή εμφάνιση.
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Ανδρούτσος και Ρέαμπτσιουκ. Πολύ καλό ματς και από τους δύο. Από την άλλη παρά τα τρία γκολ που δέχθηκε ο Βέρχλουστ είχε καλές επεμβάσεις.
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ντομίνγκες και Σεμέδο μπορούν να μπουν εδώ για τα λάθη τους στα γκολ. Δεν πήγε καλά γενικά η άμυνα του Απόλλωνα.
Η ΓΚΑΦΑ: Την έχει κάνει ο Ντομίνγκες στη φάση του 0-1 του Χασάν. Δεν μπορεί να διώξει με το κεφάλι και ο Αιγύπτιος βάζει γκολ στο α' μέρος.
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Δεν είχε κάποιο πολύ μεγάλο πρόβλημα η διαιτησία στο παιχνίδι.
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος και το πήρε το ματς, παρότι ο Απόλλων Σμύρνης μείωσε λίγο πριν τη λήξη. Έτσι συνεχίζει με νίκες στην ελληνική Super League.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βέρχλουστ, Βιτλής (84' Βάρκας), Μπρούτσιτς, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης (77' Κιτοκό), Σλίβκα, Τσαμπούρης, Κολ (84' Καραγκούνης), Μπεντινέλι (77' Χουχούμης), Μουνιέ (76' Ντάουντα) και Νίκος Ιωαννίδης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Σεμέδο, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης (81' Τιάγκο Σίλβα), Καμαρά (58' Εμβιλά), Βρουσάι (63' Βαλμπουενά), Φορτούνης (63' Πέπε), Μπρούμα (81' Μασούρας) και Χασάν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα