Ατρόμητος: Θέλει τον Μαυρομάτη ως ελεύθερο

Ατρόμητος: Θέλει τον Μαυρομάτη ως ελεύθερο

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Θέλει τον Μαυρομάτη ως ελεύθερο

bet365

Ο Φάνης Μαυρομάτης απασχολεί τον Ατρόμητο, με τους Περιστεριώτες να επιθυμούν την απόκτηση του μόνο εφόσον μείνει ελεύθερος.
Ο εκλεκτός του Ατρόμητου για το κέντρο της άμυνας είναι ο Φάνης Μαυρομάτης. Στο Περιστέρι βρίσκονταν σε αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού μετά την αποχώρηση του Σπύρου Ρισβάνη και φαίνεται πως ο στόπερ του Παναθηναϊκού έχει τα στοιχεία που αναζητούσαν.
Όπως διαβάσατε νωρίτερα την Παρασκευή στο gazzetta.gr, ο Ατρόμητος βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού. Οι «πράσινοι» δεν μπορούν να του δώσουν τον χρόνο συμμετοχής που θέλει με αποτέλεσμα και ο ίδιος να αναζητά ομάδα για μα αγωνιστεί.
Κάπου εκεί έρχεται ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες θέλουν να αποκτήσουν τον Έλληνα αμυντικό, όμως τον θέλουν σαν ελεύθερο κι όχι ως δανεικό που ιδανικά θα επιθυμούσε να τον παραχωρήσει από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός. Έτσι, οι συζητήσεις των δυο ομάδων συνεχίζονται ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι των συζητήσεων υπάρχει και το ενδεχόμενο το «τριφύλλι» να συναινέσει και να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή ως ελεύθερο κρατώντας ένα ποσοστό μεταπώλησης.
Εξελίξεις επι του θέματος αναμένεται να υπάρξουν άμεσα, ακόμα κι εντός του Σαββάτου, άλλωστε η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται το βράδυ της Κυριακής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα