Θεοχάρης: «Θέλουμε να δείξουμε κάτι παραπάνω με τον Χιμένεθ, περιμένω την ευκαιρία μου»

Θεοχάρης: «Θέλουμε να δείξουμε κάτι παραπάνω με τον Χιμένεθ, περιμένω την ευκαιρία μου»

Gazzetta team
Θεοχάρης: «Θέλουμε να δείξουμε κάτι παραπάνω με τον Χιμένεθ, περιμένω την ευκαιρία μου»

bet365

Ο νεαρός γκολκίπερ της ΑΕΚ μίλησε για την αλλαγή που έχει φέρει στην ομάδα ο Μανόλο Χιμένεθ, τονίζοντας ότι ο ίδιος περιμένει την ευκαιρία του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Θεοχάρης στη NOVA ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα:

Για την προσπάθεια της ΑΕΚ στην Τούμπα και το 2-2 με τον ΠΑΟΚ: «Μπήκαμε προετοιμασμένοι στον αγώνα, γνωρίζαμε τον αντίπαλο, τον είχαμε διαβάσει και κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε».

Για την αλλαγή της εικόνας της ΑΕΚ επί των ημερών του Μανόλο Χιμένεθ: «Τόσο εγώ, όσο και τα υπόλοιπα παιδιά, όταν έρχεται ένας νέος προπονητής, θέλουμε να δείξουμε και κάτι παραπάνω. Οι περισσότεροι τον γνώριζαν και δουλεύουμε πάνω σ’ αυτά που μας ζητάει».

Για τις ευκαιρίες που παίρνουν νεαρά παιδιά στην ΑΕΚ και πως το υποδέχεται ο ίδιος: «Η δουλειά του κάθε νεαρού ποδοσφαιριστή είναι να δουλεύει καθημερινά και να βρίσκεται στο 100% περιμένοντας την ευκαιρία του».

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα και τι ξεχωρίζει: «Θα είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα, θα πάμε για τη νίκη. Είναι καλή ομάδα, όπως οι υπόλοιπες. Δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα