Εφτασε Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Καγκάβα (pics)

Εφτασε Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Καγκάβα (pics)

Gazzetta team
Εφτασε Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Καγκάβα (pics)

bet365

Στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ έφτασε ο Σίνζι Καγκάβα, με ιδιωτική πτήση από τη Σαραγόσα, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο 32χρονος Ιάπωνας μεσοεπιθετικός έφτασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λίγο μετά τις 15:00 και εντός της ημέρας θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία της ομάδας, ώστε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ έως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Καγκάβα είχε μια εκπληκτική πρώτη θητεία τη διετία 2010-2012 στη Ντόρτμουντ και οι εμφανίσεις του ανάγκασαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δαπανήσει 18 εκατομμύρια ευρώ το 2012 για να τον κάνει δικό της. Με τους «κόκκινους διαβόλους» κατέγραψε 57 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας έξι γκολ και 10 ασίστ.

Δύο χρόνια αργότερα επέστρεψε στη Ντόρτμουντ, με τα χρώματα της οποίας έχει συνολικά 216 συμμετοχές, 60 γκολ και 55 ασίστ! Το καλοκαίρι του 2019 τον απέκτησε η Σαραγόσα και στην Ισπανία πέτυχε τέσσερα γκολ και δύο ασίστ σε 36 εμφανίσεις.

Στο παρελθόν έχει περάσει επίσης από Μπεσίκτας (14 συμ., 4 γκολ, 2 ασίστ) και Κερέζο Οσάκα (127 συμ., 57 γκολ 17 ασίστ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα