Σωκράτης - Μήτρογλου - Καγκάβα: Ποια μεταγραφή θα είναι πιο επιτυχημένη; (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Σωκράτης - Μήτρογλου - Καγκάβα: Ποια μεταγραφή θα είναι πιο επιτυχημένη; (poll)

bet365

Οι τρεις πιο ηχηρές μεταγραφές στη Σούπερ Λίγκα είναι εκείνες των Παπασταθόπουλο, Μήτρογλου και Καγκάβα και το Gazzetta.gr σας δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσετε ποιος θα πετύχει πιο πολύ.

Αναμφίβολα δεν είναι το πιο... γεμάτο και πλούσιο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Όταν όμως έχεις ως ελληνικό πρωτάθλημα την επιστροφή παικτών όπως οι Κώστας Μήτρογλου και Σωκράτης Παπασταθόπουλος με την τόσο μεγάλη καριέρα σε Ευρώπη και Εθνική Ελλάδας αλλά και ένα όνομα όπως του Σίνζι Καγκάβα ένα ενδιαφέρον σίγουρα υπάρχει. Μέσω του Gazzetta έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την αγαπημένη σας προσθήκη ή τη μεταγραφή που θεωρείτε ότι θα αποδώσει περισσότερο ή καλύτερα. Κάντε πιο κάτω την επιλογή σας...

Loading...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα