Παναθηναϊκός: Παρών και ο Κουρμπέλης στο Κορωπί (pics)

Παναθηναϊκός: Παρών και ο Κουρμπέλης στο Κορωπί (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Παρών και ο Κουρμπέλης στο Κορωπί (pics)

bet365

Για πρώτη φορά μετά την λαπαροσκοπική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ο Δημήτρης Κουρμπέλης βρέθηκε στο Κορωπί και παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας...

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» θα μείνει εκτός δράσης για άλλες 25 μέρες περίπου έπειτα από την επέμβαση στην οποία χρειάστηκε να υποβληθεί για το πρόβλημα που δεν αντιμετωπίστηκε με συντηρητική αγωγή όσο θα ήθελαν οι «πράσινοι».

Η απουσία του από τον άξονα της ομάδας καλύπτεται από τους συμπαίκτες του όσο καλύτερα γίνεται αυτή την περίοδο, με τον «Κούρμπε» να βρίσκεται κοντά τους το πρωί της Δευτέρας παρακολουθώντας την προπόνηση από τις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Ο αρχηγός βρέθηκε στο «Γ. Καλαφάτης» για πρώτη φορά μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε! Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή ξεκίνησε #Panathinaikos #paofc2020_21 #LikeGreensDo #Kourbelis

Δημοσιεύτηκε από Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Μπουζούκη ενόψει Βόλου​

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα