Το πρωτάθλημα του Κλάτενμπεργκ σε πλήρη εξέλιξη!

Το πρωτάθλημα του Κλάτενμπεργκ σε πλήρη εξέλιξη!

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για όσα έγιναν και χθες στο ελληνικό πρωτάθλημα, με επίκεντρο τις διαιτησίες του Ολυμπιακού στο Περιστέρι και του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Τούμπας.
Μπιλμπάο - Χετάφε: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και Live Streaming*. |21+

Άτιμη εξυγίανση… Τους «έφαγες» και πάλι! Φέτος δεν μπορούν ούτε… «στημένο» να το βγάλουν το πρωτάθλημα και να τα ρίξουν όλα στην ΕΠΟ και τη διαιτησία για να κάνουν το κομμάτι τους! Πώς να το κάνουν με τον Κλάτενμπεργκ που τα πάει πολύ… καλύτερα ακόμη και από τους Μπριάκο-Δούρο, που ακόμη είναι στο δικαστήριο.

Με στοιχεία θα γραφθούν όλα και σήμερα. Ποτέ στον αέρα…

Όσα έγιναν και χθες στα ελληνικά γήπεδα και ειδικά στο Περιστέρι, είναι αποτέλεσμα της ξεκάθαρης πολιτικής του Άγγλου αρχιδιαιτητή. Όταν ολόκληρος Παπαπέτρου με την καριέρα που θέλει να κάνει, αρνείται σε αυτή εδώ την εν ψυχρώ κλωτσιά του Μπα σε πεσμένο παίκτη και ενώ το ματς έχει σταματήσει...

Οταν αρνείται να ενημερώσει τον διαιτητή ότι έκανε ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ λάθος σε βάρος της ΙΔΙΑΣ ομάδας, τότε αποδεικνύεται πώς η πολιτική Κλάτενμπεργκ και οι κρίσεις που έκανε ή δεν έκανε δημοσίως για διάφορες φάσεις μέχρι τώρα, έπιασαν τόπο. Όταν ο Κλάτενμπεργκ αποκρύπτει και δεν σχολιάζει καν τη φάση που συζητάει ΟΛΗ η Ελλάδα με το διπλό φάουλ στο 0-1 του Τρίπολη-Ολυμπιακός, τότε έχει στείλει στο μήνυμα! Το ίδιο και για το γκολ με τον ΠΑΣ την περασμένη εβδομάδα.

Όταν ο Κλάτενμπεργκ έχει κατηγορήσει δημοσίως τον Παπαπέτρου για ένα φάουλ(!!!) που δεν δόθηκε κατά του Απόλλωνα στο ματς με τον ΠΑΟΚ και αμέσως μετά αφήνει τον Αθηναίο διαιτητή εκτός ορισμών για αρκετές εβδομάδες, τότε ο Παπαπέτρου (που έχει «φάει» και το γνωστό οικογενειακό μπούλινγκ) αφήνει όλα τα άλλα στην άκρη και χθες βλέποντας το χέρι του Σεμέδο σε ΕΝΤΕΛΩΣ αφύσικη θέση, δεν λέει τίποτα στον Τσαγκαράκη που έτσι και αλλιώς παίζει το απόλυτο 100-0 (φάνηκε και στο επιθετικό φάουλ του 0-1) για να μην έχει απώλειες ο Ολυμπιακός. Να μην έχει απώλειες βαθμολογικές, αλλά και παικτών ενόψει ΠΑΟΚ.

Ο Κλάτενμπεργκ έχει κάνει δουλειά επί πολλούς μήνες. Δείτε τι έχει πει για ματς του ΠΑΟΚ σε συνεχόμενες αγωνιστικές και για πολλές εβδομάδες:

  • Για τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΟΦΗ έκρινε ότι ο Μάτος έκανε πέναλτι σε παίκτη του ΟΦΗ, δεν σχολίασε τίποτε για τις κόκκινες στον Σελίμοβιτς.
  • Στον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ είπε για απλωμένο χέρι του Σάκχοφ ότι ήταν σε φυσική θέση! Είπε για ανατροπή του Ζίφκοβιτς από ξεκάθαρη κλωτσιά τον Κρίστισιτς το αμίμητο: «Ο Ζίφκοβιτς εσκεμμένα έβαλε το πόδι του μπροστά από τον αντίπαλο για να πάρει την ανατροπή»! Εκεί, ούτε καν σχολίασε το γκρέμισμα Μάτος από τον Λόπες εντός περιοχής ΑΕΚ.
  • Στην αναμέτρηση Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ έκανε πώς δεν είδε την σκαριά επάνω στον Γιαννούλη από τα πρώτα λεπτά.
  • Στο Απόλλων-ΠΑΟΚ δήλωσε στην κάμερα απογοητευμένος από τον διαιτητή επειδή δεν δόθηκε υπέρ του Απόλλωνα ένα φάουλ εκτός περιοχής!!
  • Στο ΠΑΟΚ-Γιάννινα είδε (μόνο αυτός) φάουλ του Τσόλακ πριν από το 2-1 σε επαφή χέρι με χέρι με αμυνόμενο.

Και η δημόσια πολιτική του σε βάρος του ΠΑΟΚ, δεν τελείωνε εκεί…

  • Στο Λαμία-ΠΑΟΚ έκρινε πώς δεν υπάρχει ανατροπή στον Ίνγκασον από έξοδο αντίπαλου τερματοφύλακα, ενώ για ακριβώς ίδια φάση στο ΠΑΣ-ΑΕΚ «έβλεπε» πέναλτι.
  • Στο ΠΑΟΚ-Αστέρας έκανε ότι δεν έβλεπε την σφαλιάρα που δέχθηκε ο Ελ Καντουρί από αντίπαλο! Πώς γίνεται να μην έβλεπε το γεγονός;

ΟΛΑ ΑΥΤΑ σε βάρος μίας ομάδας που διεκδικούσε το πρωτάθλημα! Και συνεχίζουμε…

Στο κρίσιμο Άρης-ΠΑΟΚ όρισε VAR έναν διαιτητή Β΄ κατηγορίας από την Ολλανδία! Τον όρισε σε τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές ημέρες του πρωταθλήματός μας! Ο συγκεκριμένος δεν είδε την ανατροπή στον Τζόλη, εκεί που για να τους δικαιολογήσει ο Κλάτενμπεργκ, είπε το περίφημο: «Υπάρχει πλεονέκτημα σε φάση πέναλτι». Ήταν στο ματς που για το διώξιμο της μπάλας από τον Πασχαλάκη τότε που τιμωρήθηκε με πέναλτι, ο Κλάτενμπεργκ σχολίασε: «Δεν ξέρουμε τι πρόθεση έχει…». Ήταν τέλος πάντων το ματς, όπου όλοι αυτοί (και ο Κλάτενμπεργκ) προσπάθησαν να μας πείσουν ότι στο χέρι της τελευταίας φάσης του αγώνα από τον Μπαγκαλιάνη, ο VAR που φώναζε «λήξτο-λήξτο» στον διαιτητή, πρόλαβε και έκρινε τη φάση με ριπλέι, μέσα σε τρία δευτερόλεπτα!

Τι άλλο να κάνει ο Κλάτενμπεργκ για να παίξει ρόλο σε αυτό το πρωτάθλημα, το οποίο ΔΙΚΑΙΩΣ παίρνει το όνομά του.

Χθες στην Τούμπα, θέλουν όλοι να μας πείσουν ότι ο Κρέσπο «μέθυσε» στο 1-2 και αντί να διώξει μπροστά, έδωσε ασίστ πίσω στον Γαλανόπουλο, χωρίς να του γίνει φάουλ από τον Σάκχοφ που πηδάει πάνω στον Ισπανό χωρίς να έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την μπάλα!

Όσον αφορά στον Ουάρντα και στο πέναλτι… Κατ’ αρχάς υπάρχει σπρώξιμο με τα χέρια και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ πάτημα του ποδιού. Αλλά δεν είναι το πιο σημαντικό αυτό.

Σε υποψίες βάζει η δήλωση-καταγγελία του Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος του ΠΑΟΚ με άλλους δύο συμπαίκτες του μιλούσε στον πρώτο βοηθό! Φάνηκε και από πάνω ότι κάτι τους είπε και… τρελάθηκαν! Όρμηξαν αμέσως στον διαιτητή. Ο Βιεϊρίνια κατήγγειλε μετά: «Ο βοηθός μας είπε ότι ακούγοντας τον VAR που μιλούσε στον διαιτητή γι’ αυτή τη φάση, του ανέφερε ξεκάθαρα ότι υπάρχει σπρώξιμο».

Εντάξει… Πολλές συμπτώσεις μαζεύτηκαν σε βάρος των ίδιων και των ίδιων και υπέρ του ενός που συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του για το πρωτάθλημα του Κλάτενμπεργκ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.