Νovileague με Παναθηναϊκό-ΟΦΗ και... χρυσό σκόρερ

Gazzetta team
Νovileague με Παναθηναϊκό-ΟΦΗ και... χρυσό σκόρερ

bet365

H Νοvileague συνεχίζεται με το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, αφού χθες η Γκλάντμπαχ νίκησε την Ντόρτμουν, αλλά όχι με σκορ 2-1.

Η... μάχη στη Novileague συνεχίζεται και θα γίνει χαμός μέχρι το τέλος για τα μεγάλα έπαθλα. Καταλαβαίνει κανείς πως ήδη έχουν αποκτήσει πλεονέκτημα στη Novileague και μετά το χθεσινό Γκλάντπαχ-Ντόρτμουντ που έληξε με σκορ 4-2.

Θυμίζουμε πως η νέα Novileague έχει 100 αγωνιστικές και μέσα σε αυτό το διάστημα θα υπάρχουν και 5 μίνι πρωταθλήματα, όπου θα υπάρχουν ξεχωριστά μεγάλα έπαθλα (20.000 ευρώ και 2.000 ευρώ)!

Ετσι παίζεται η νέα Novileague

Και επειδή δεν αναφερόμαστε σε σπριντ αλλά σε έναν μαραθώνιο με πολλές εκπλήξεις, δεν πρέπει να απογοητευτεί κανείς από την αγωνιστική της Novileague αλλά ακόμα και αν κάποιος δεν έπαιξε χθες μπορεί να ξεκινήσει από σήμερα, πάντα εντελώς δωρεάν!

Τρίτη αγωνιστική με Παναθηναϊκός-ΟΦΗ. Πονηρό ματς, παρά το γεγονός πως οι Κρητικοί είδαν πολλούς παίκτες του να ταλαιπωρούνται από δηλητηρίαση. Η ομάδα του Μπόλονι έχει καλύτερη ψυχολογία ειδικά μετά το διπλό που πήρε στο «Βικελίδης» κόντρα στον Άρη. Σήμερα θα επιλέξουμε το 1-0 για σκορ.

Φυσικά θα πρέπει να πάμε και στον σκόρερ. Ήρθε η ώρα του Μακέντα που μπορεί να βρει εύκολα χώρους σε μια άμυνα του ΟΦΗ που φέτος δεν διανύει καλή περίοδο και έχει αρκετά κενά. Είναι ευκαιρία να πάρουμε τον βαθμό από τον σκόρερ.

Στον πίνακα βλέπετε τις προβλέψεις για το σημερινό ματς. Θυμίζουμε πως εκτός από το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ (όποιος βρει 35 σκορ στα 100 ματς της Novileague η οποία θα ολοκληρωθεί στον τελικό του Champions League) υπάρχουν και τα μικρότερα πρωταθλήματα τα οποία μοιράζουν 20.000 ευρώ και 2.000 ευρώ.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα