Ο Σλοβένος διαιτητής Βίντσιτς στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Gazzetta team
Ο Σλοβένος διαιτητής Βίντσιτς στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

bet365

Ο Σλοβένος διαιτητής, Σλάβκο Βίντσιτς, θα είναι αυτός ο οποίος θα διευθύνει το ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Ο 40χρονος ρεφερι στο παρελθόν έχει σφυρίξει ξανά αγώνες ελληνικών ομάδων, όπως το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, αλλά και τα ΠΑΟΚ - Άγιαξ και Ολυμπιακός - Μπέρνλι. Υπενθυμίζεται ότι ο Βίντσιτς είχε συλληφθεί τον Μάιο για συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών και πορνείας, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας που παρακολουθούσε κάθε κίνηση της Τιγιάνα Μαξίμοβιτς, η οποία ήταν η διοργανώτρια του πάρτι.

Οσον αφορά το παιχνίδι για βοηθούς θα έχει τους συμπατριώτες του Τόμας Κλάσνιτς, Άντρας Κόβασιτς με τέταρτο τον Βασίλη Φωτιά από τον Σύνδεσμο Πέλλας. Στο VAR θα είναι ο Ματέι Γιουγκ με A VAR τον Πολυχρόνη Κωσταρά από την Αιτωλοακαρνανία.

Στο Κολοκοτρώνης για το Αστέρας - ΑΕΛ θα είναι ο Παπαδόπουλος, στο Περιστέρι για το Ατρόμητος - Ολυμπιακός θα βρεθεί ο Τσαγκαράκης, στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ ο Καραντώνης, ο Διαμαντόπουλος στη Ριζούπολη για την αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Άρη, ο Σιδηρόπουλος στο Παναιτωλικός - Λαμία και ο Γκορτσίλας στο ΠΑΣ Γιάννινα Car.gr - Βόλος.

Σάββατο 23/1
15:00 Αστέρας-Λάρισα: Παπαδόπουλος (Κουρομπύλια, Νατσιόπουλος, 4ος Τζοβάρας, VAR: Ευαγγέλου, Σπυρόπουλος)

17:15 Απόλλων-Άρης: Διαμαντόπουλος (Τριανταφύλλου, Κολοσιώνης, 4ος Σκουλάς, VAR: Γιουγκ, Νικολακάκης)

19:30 Παναθηναϊκός-ΟΦΗ: Καραντώνης (Μωυσιάδης, Φωτόπουλος, 4ος Περράκης, VAR: Μανούχος, Νικολαΐδης)

Κυριακή 24/1
15:00 Ατρόμητος-Ολυμπιακός: Τσαγκαράκης (Καρσιώτης, Χατζηνάκος, 4ος Τζοβάρας, VAR: Παπαπέτρου, Χριστάκογλου)

17:15 Παναιτωλικός-Λαμία: Σιδηρόπουλος (Λ.Δημητριάδης, Μεϊντάνας, 4ος Τσέτσιλας, VAR: Κουμπαράκης, Μπουξμπάουμ)

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος: Γκορτσίλας (Αλεξέας, Αναστασάκης, 4ος Τσακαλίδης, VAR: Ζαχαριάδης, Μπαλτάς)

19:30 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Βίντσιτς (Κλάντσνικ, 4ος Φωτιάς, VAR: Γιουγκ, Κωσταράς)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα