ΑΕΚ: Οι κρίσιμες ώρες για Λιβάια

ΑΕΚ: Οι κρίσιμες ώρες για Λιβάια

Gazzetta team
ΑΕΚ: Οι κρίσιμες ώρες για Λιβάια

bet365

Δεν έχει βγει ακόμα «καπνός» στο θέμα των επαφών της ΑΕΚ με τον Μάρκο Λιβάια και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά.

Το σίριαλ με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μάρκο Λιβάια παραμένει ανοικτό. Όπως διαβάσατε και νωρίτερα οι επαφές είναι σε εξέλιξη από χθες μεταξύ των δύο πλευρών, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι οριστικό.

Οι ώρες που διανύουμε είναι κρίσιμες με τις συζητήσεις να διεξάγονται σε καλό κλίμα. Γι' αυτό και από την πλευρά της ΑΕΚ δεν έχει τεθεί θέμα τελεσιγράφου προς την πλευρά του Κροάτη επιθετικού.

Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάτι που να δείχνει ότι βαδίζουμε είτε προς θετική είτε προς αρνητική εξέλιξη, κάτι το οποίο ενημέρωσε και από την πλευρά της η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία τόνισε πως η διαδικασία των επαφών είναι σε εξέλιξη. Κάτι που αφορά και τον Νέλσον Ολιβέιρα, σύμφωνα με την ενημέρωση των κιτρινόμαυρων, του οποίου επίσης το θέμα της ανανέωσης παραμένει ανοικτό.

Από την ΑΕΚ η πρόταση προς τον Λιβάια και τον ατζέντη του είναι συγκεκριμένη και αφορά τετραετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα