ΑΕΚ: D-day για Λιβάια...

ΑΕΚ: D-day για Λιβάια...

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: D-day για Λιβάια...

bet365

Η υπόθεση της ανανέωσης συνεργασίας του Κροάτη μεσοεπιθετικού με την Α.Ε.Κ. η καθοριστική επαφή σήμερα, τα δεδομένα και πώς φτάσαμε στο "δεν πάμε για στόπερ"!
Η αντίστροφη μέτρηση για το μέλλον της συνεργασίας μεταξύ της ΑΕΚ και του Μάρκο Λιβάια ολοκληρώθηκε! Βρισκόμαστε στη D-day για την υπόθεση του Κροάτη μεσοεπιθετικού και του ενδεχόμενου νέου συμβολαίου με την Ένωση για τα επόμενα τέσσερα χρόνια που εφόσον επιτευχθεί θα έχει μια και μόνο εξήγηση: να χτιστεί η ΑΕΚ της Νέας Φιλαδέλφειας επάνω του!
Προφανώς η άφιξη των Παναγιώτη Κονέ και Μανόλο Χιμένεθ άλλαξαν τα δεδομένα που υπήρχαν πριν... Ο Λιβάια είχε ήδη δημιουργήσει στο μυαλό του το μέλλον του μακριά από την ΑΕΚ. Το ίδιο και η οικογένειά του μακριά από την Ελλάδα και την Αθήνα... Αυτή η σκέψη είχε "ποτίσει" το κεφάλι του ποδοσφαιριστή...
Πλέον όμως το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας είναι το επιθυμητό ξανά για τον Μάρκο Λιβάια! Αντιλαμβάνεται ότι η ομάδα μπήκε στην ποδοσφαιρική λογική που ήθελε και εκείνος, με ένα προπονητή που γνωρίζει καλά και ξέρει πως να του παίρνει (και από τους υπόλοιπους) το 100%... Πρόκειται για γεγονός που έχει εξηγήσει και ο ίδιος στους ανθρώπους της Ένωσης.
Σήμερα αναμένεται η συνάντηση-επαφή (και χθες έγινε τέτοια μεταξύ των δύο πλευρών) που θα αποφέρει αποτέλεσμα: λευκό, ή όχι, καπνό κοινώς σχετικά με την πρόταση που έχει κάνει η ΑΕΚ και δεν έχει αλλάξει: 4ετες συμβόλαιο συνεργασίας αντί τεσσάρων εκατ. ευρώ συνολικό όφελος για τον παίκτη!
Αυτό θα συνιστά και το μεγαλύτερο συμβόλαιο της ΑΕΚ της επόμενης μέρας! Προφανώς διότι στον Νέλσον Ολιβέιρα θα προταθεί συμβόλαιο με μειωμένο πόσο ως ετήσιο κέρδος από αυτό που λαμβάνει εως σήμερα.
Το πλέον πιθανό σενάριο λοιπόν είναι σήμερα να υπάρξει και οριστική κατάληξη στην υπόθεση. Αυτό συνιστά και υποχρέωση της ΑΕΚ να συμβεί από τη στιγμή που ο Λιβάια έχει στα χέρια του καιρό τώρα την προσφορά της και ολοκληρώθηκε και το επιπλέον 20ημερο με τη νέα κατάσταση στη θέση τεχνικού διευθυντή και προπονητή!
Αξίζει να σημειωθεί ότι έως σήμερα δεν έχει λάβει ο Κροάτης μεσοεπιθετικός καμία έστω διερευνητική προσφορά από ομάδες που δήθεν έχουν εκφράσει ενδιαφέρον είτε από την Ευρώπη είτε από τις ΗΠΑ...
Η λογική της ΑΕΚ να μη προχωρήσει για στόπερ αγνοείται από τον κόσμο της. Ίσως γιατί δεν προκύπτει τέτοια σε αυτήν την απόφαση! Ωστόσο είναι ξεκάθαρο για τον Κονέ που το αποφάσισε: οι επιλογές που υπάρχουν δεν συνιστούν τον παίκτη που θα ηγηθεί και θα απογειώσει την άμυνα και τους παίκτες που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ... Και δεν ευνοεί σε αυτό ο χρόνος και η μεταγραφική περίοδος που διανύουμε...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα