ΠΑΟΚ: Ο Γιαννούλης παίζει με ΟΦΗ και φεύγει για Αγγλία

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ο Γιαννούλης παίζει με ΟΦΗ και φεύγει για Αγγλία

bet365

Ο Δημήτρης Γιαννούλης ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να ταξιδέψει στην Αγγλία και αυτό αναμένεται να συμβεί μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ την Κυριακή (17/1) στο «Γεντί Κουλέ».

Ο Δημήτρης Γιαννούλης έχει συμφωνήσει σ’ όλα και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία με τη φανέλα της Νόριτς.

Υπάρχει μια καταρχήν συμφωνία μεταξύ του ΠΑΟΚ και του αγγλικού συλλόγου, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε επαφές που θα συνεχιστούν και την Παρασκευή (15/1) για την οριστικοποίηση του «deal», το οποίο προβλέπει την καταβολή 500.000 ευρώ για τον εξάμηνο δανεισμό του Έλληνα διεθνή αμυντικού και την αγορά των δικαιωμάτων του, αντί του ποσού των 7.000.000 ευρώ, το καλοκαίρι.

Ο Γιαννούλης ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να ταξιδέψει στην Αγγλία και αυτό θα συμβεί μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ την Κυριακή (17/1) στο «Γεντί Κουλέ».

Εκεί, ο 25χρονος αμυντικός αναμένεται να πραγματοποιήσει την τελευταία του συμμετοχή με την «ασπρόμαυρη» φανέλα και να κλείσει τον κύκλο του, μετά από 78 συμμετοχές, στην Τούμπα.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα