Χουτεσιώτης: «Καλός ο βαθμός, αν υπολογίσουμε τις συνθήκες»

Gazzetta team
Χουτεσιώτης: «Καλός ο βαθμός, αν υπολογίσουμε τις συνθήκες»

bet365

Ο γκολκίπερ του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε στα ιδιαίτερα δεδομένα που επικρατούσαν στον αγώνα με τον Αρη
Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχασε σήμερα (11/1) από τον Αρη και ο Χουτεσιώτης χαρακτήρισε θετικό αποτέλεσμα τον βαθμό της ισοπαλίας, πάντα τηρουμένων των αναλογιών και των δεδομένων που επικρατούσαν. «Αν υπολογίσουμε τις συνθήκες που έγινε το παιχνίδι το γεγονός ότι φεύγουμε κρατώντας το μηδέν και παίρνοντας έναν βαθμό είναι μεγάλο κέρδος για εμάς. Γιατί παίζαμε με μια καλή και φορμαρισμένη ομάδα», είπε αρχικά στη NOVA ο 26χρονος γκολκίπερ.
Και συνέχισε. «Στα πρώτα παιχνίδια, δείχναμε να είμαστε αποτελεσματικοί στο επιθετικό κομμάτι όμως δεχόμασταν εύκολα γκολ. Έπρεπε να βρούμε το αντίδοτο στα τελευταία παιχνίδια μοιάζει να έχει βρεθεί λύση σε αυτό. Στο κομμάτι του σκοραρίσματος θεωρώ ότι είναι τυχαίο γεγονός και οι επιθετικοί μας είναι ικανότατοι και θα βρεθεί άμεσα λύση». Για τη «λευκή» ισοπαλία είπε ότι «είναι βασικό για την ψυχολογία της ομάδας. Αν γυρίσουμε λίγο χρόνο πίσω θα δούμε ότι σε ένα παρόμοιο παιχνίδι, δείξαμε να είμαστε απροετοίμαστοι στο τρόπο που θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι και τις συνθήκες, παρόλα αυτά άμεσα ανταποκριθήκαμε».
Κλείνοντας έκανε και ένα σχόλιο για τους αγωνιστικούς χώρους. «Είναι κάτι που μας προβληματίζει και εμάς τους ίδιους, ελπίζω οι αρμόδιοι να βρούνε τη λύση. Αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε όποιες και αν είναι οι συνθήκες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα