Αστέρας Τρίπολης: Αρνητικά τα τεστ κορονοϊού ενόψει Απόλλωνα

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης: Αρνητικά τα τεστ κορονοϊού ενόψει Απόλλωνα

bet365

Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, που πέρασε το αγωνιστικό τμήμα του Αστέρα Τρίπολης ενόψει του αγώνα της Κυριακής (10/01, 17:15) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» υποδέχεται την Κυριακή (10/01) τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Οι Αρκάδες με ανακοίνωση τους γνωστοποίησαν πως τα αποτελέσματα των τεστ ήταν όλα αρνητικά κι έτσι πηγαίνουν στη Ριζούπολη χωρίς κάποιο απρόοπτο.

«Αρνητικά ήταν όλα τα αποτελέσματα των τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, στα οποία υποβλήθηκαν την Παρασκευή (08/01) οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και το προσωπικό του συλλόγου, ενόψει της αναμέτρησης για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21 με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο Μίλαν Ράσταβατς για το εν λόγω παιχνίδι μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Χουάν Μουνάφο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και επιστρέφει στα πλάνα του Σέρβου προπονητή ενώ και ο Χερόνιμο Μπαράλες θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή των «κιτρινομπλέ» για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Από την άλλη, διαθέσιμος δεν θα είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος υπέστη θλάση και θα απουσιάσει για περίπου δύο εβδομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα