Σάλιακας: «Ο στόχος ήταν να μην χάσουμε»

Gazzetta team
Σάλιακας: «Ο στόχος ήταν να μην χάσουμε»

bet365

Ο μπακ του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε στη σημασία που είχε ο βαθμός που απέσπασε ο «Αγιαξ της Ηπείρου» στη Λάρισα
Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχασε στη Λάρισα και ο Σάλιακας στάθηκε στη σημασία του βαθμού που απέσπασε ο «Αγιαξ της Ηπείρου».«Είναι ένας σημαντικός βαθμός ήμασταν καλύτεροι, ελέγξαμε το παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει ένα γκολ, είμαστε ευχαριστημένοι ήρθαμε με στόχο να μην χάσουμε», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Ο αντίπαλος ήταν εξίσου καλός είχαμε καλές ευκαιρίες να προηγηθούμε, κρατήσαμε το μηδέν και προχωράμε. Σίγουρα υπάρχει πίεση και είναι φυσιολογική, θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να παίζουμε για το αποτέλεσμα. Εμείς κοιτάμε προς πάνω». Κλείνοντας μίλησε για το ματς με τον Αρη που ακολουθεί. «Όπως όλα τα παιχνίδια θα διαβάσουμε τον αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Σίγουρα θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι και εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και ας κερδίσει ο καλύτερος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα