Πώς φτάσαμε στο πανέμορφο γκολ του Αραμπούλι (vid)

Gazzetta team
Πώς φτάσαμε στο πανέμορφο γκολ του Αραμπούλι (vid)

bet365

Η φάση του 17’ που σημάδεψε τη νίκη της Λαμίας επί του Αρη ήταν απόρροια ενστίκτου, ικανοτήτων, τύχης αλλά και «ανάγνωσης» της φάσης από τον Γεωργιανό φορ

bwin - Μάντσεστερ Γιουν. - Μάντσεστερ Σίτι με μεγάλες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! | 21+

Το χρονόμετρο της αναμέτρησης του πρόσφατου αγώνα της Λαμίας με τον Αρη «σημάδευε» το 17’, όταν ο Μποτσάνα Αραμπούλι μας χάρισε μία φάση από αυτές που φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα. Σε μία «γλυκιά» σέντρα/γέμισμα του Τάσου Καραμάνου… απογειώθηκε και με ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των «κίτρινων».

Το πόσο κομβικός ήταν ο Γεωργιανός φορ στο 2-0 που επικράτησε η ομάδα του αποτυπώθηκε ανάγλυφα από τους αριθμούς και τα στατιστικά του. Ομως η μπάλα είναι κάτι περισσότερο από νούμερα και ο 26χρονος μας προσέφερε κάτι που θα θυμόμαστε για χρόνια.
Ας… ξετυλίξουμε όμως το «κουβάρι» του πώς οδηγηθήκαμε στην ομορφότερη ίσως στιγμή του φετινού πρωταθλήματος. Μέχρι σήμερα τουλάχιστον.
Η κίνηση του διεθνή στράικερ ήταν… αυθόρμητη και εύλογα. Ανάλογες δεν μπορούν να «δουλευτούν» στην προπόνηση, αν και ορισμένες φορές το έχει επιχειρήσει, με αρκετή μάλιστα επιτυχία. Σε επίσημο αγώνα όμως, ή και φιλικό, δεν έχει πετύχει αντίστοιχ τέρμα. Ηταν και η μεταβίβαση του συμπαίκτη του τέτοια που του… σέρβιρε την μπάλα εκεί που ήθελε/έπρεπε.
Πάντως δεν ήταν όλα θέμα τύχης ή συγκυριών. «Διάβασε» τη φάση, περίμενε τον αντίπαλό του να πάει προς την μπάλα και είχε τοποθετήσει το σώμα του έτσι ώστε να «ψάξει» το δύσκολο, εφόσον δεν κατάφερνε να την απομακρύνει. Αν προσέξει κάποιος θα δει πως είχε αποφασίσει το «ψαλίδι» και… καραδοκούσε. Ας μην λησμονούμε πως ο Αραμπούλι έχει αποδείξει πως είναι ένας καλός φορ, που διατηρεί επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.
Οσο για τις ατάκες στα αποδυτήρια, ο μύθος λέει πως στη Λαμία έχει ήδη γίνει απονομή για το Best Goal της χρονιάς, αφού γνώρισε την αποθέωση.
Πάντως αν αναζητήσει κάποιος το πώς είδαμε live αυτό το γκολ, τότε θα πρέπει να βάλει στην πρόταση που θα συντάξει τις λέξεις «ένστικτο», «διάβασμα», «ικανότητα» και «τύχη». Το ένα έφερε το άλλο σαν μία… αλυσίδα. Αλλωστε στο ποδόσφαιρο όλα χρειάζονται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα