Ο Αραμπούλι άγγιξε το… τέλειο (vids)

Gazzetta team
Ο Αραμπούλι άγγιξε το… τέλειο (vids)

bet365

Οι αριθμοί, μέσω του Wyscout, αποτυπώνουν γιατί ο Γεωργιανός φορ της Λαμίας ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του χθεσινού 2-0 επί του Αρη
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη χθεσινή πρώτη νίκη της Λαμίας στο πρωτάθλημα ήταν ο Μπατσάνα Αραμπούλι. Ο Γεωργιανός φορ σημείωσε και τα 2 γκολ της ομάδας του στο 2-0 που επικράτησε του Αρη, το ένα ήταν φανταστικό με ανάποδο «ψαλίδι», και την οδήγησε σε ένα μεγάλο αποτέλεσμα.
Αν δούμε μέσω του Wyscout τους αριθμούς του, θα προσέξουμε πως έκανε το… τέλειο παιχνίδι.
*Είχε 3 τελικές, όλες on target και «καθαρές» ευκαιρίες. Μάλιστα ήταν ο μόνος παίκτης της Λαμίας που... βρήκε εστία στην αναμέτρηση (η ομάδα του είχε συνολικά 5 τελικές και 3 on target, τις δικές του).
*Ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 64% ποσοστό εύστοχων μεταβιβάσεων, υψηλό νούμερο για «9άρι» (16/25).
*Εδωσε πολλές «μάχες» με την μπάλα ψηλά και κατέγραψε 4/7 πετυχημένες εναέριες διεκδικήσεις (57%).
*Κέρδισε 4 φάουλ.
*Ο Τάσος Καραμάνος του έδωσε την ασίστ για το εξαιρετικό τέρμα που πέτυχε στο 17’ και μάλιστα είναι ο συμπαίκτης του που τον «τάισε» περισσότερο. Ο 30χρονος του έδωσε 9 πάσες, εκ των οποίων οι 5 ήταν προωθητικές.
Ο 26χρονος άγγιξε το… τέλειο και ήταν το σημείο αναφοράς της χθεσινής αναμέτρησης. Μάλιστα όπως ο ίδιος είπε ήταν το καλύτερο, μάλλον εύλογα, της καριέρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα