Σωτηρίου: «Γιατί όχι να μην αγωνιστώ στον Άρη, αλλά είναι δύσκολο»

Σωτηρίου: «Γιατί όχι να μην αγωνιστώ στον Άρη, αλλά είναι δύσκολο»

Gazzetta team
Σωτηρίου: «Γιατί όχι να μην αγωνιστώ στον Άρη, αλλά είναι δύσκολο»

bet365

Ο Πιέρος Σωτηρίου αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Άρη, εξήγησε ότι είναι δύσκολο να ικανοποιήσει η ελληνική ομάδα την Αστάνα και αναφέρθηκε στους προσωπικούς στόχους του.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο διεθνής Κύπριος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στον «bwinΣΠΟΡ FM 94.6» και αρχικά αναφέρθηκε στο σπουδαίο γεγονός που συνέβη στη ζωή του καθώς έγινε πατέρας. «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος και χαρούμενος που απέκτησα ένα μικρό παιδάκι. Μετά από 10 μέρες θα ταξιδέψω στην Αστάνα όπου θα αρχίσουμε προετοιμασία για τη νέα σεζόν», είπε.

Αναφέρθηκε στο συμβόλαιό του με την Αστάνα, λέγοντας ότι… «έχω ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο με την Αστάνα. Θα προσπαθήσω να βγω πρώτος σκόρερ και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πέρσι είχαμε μια καταστροφική σεζόν. Αυτοί είναι οι δυο στόχοι που θέλω να πετύχω το νέο χρόνο».

Σε ερώτηση για το ενδιαφέρον του Άρη είπε ότι… «δεν γνωρίζω τίποτα. Ο μάνατζερ μου προσπαθεί, μιλάει με διάφορους. Του ανάφερα ότι δεν θέλω να μου λέει οτιδήποτε εάν δεν είναι χειροπιαστό. Ο Άρης είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, γιατί όχι να μην αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα. Όπως είπα και πριν, έχω 2 χρόνια συμβόλαιο και είναι πάρα πολύ δύσκολο να ικανοποιήσει οικονομικά ο Άρης την Αστάνα», απάντησε και απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Κύπρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα