ΠΑΟΚ: Ερχεται ο Κρμέντσικ, στην αναμονή για Κροβίνοβιτς

ΠΑΟΚ: Ερχεται ο Κρμέντσικ, στην αναμονή για Κροβίνοβιτς

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ερχεται ο Κρμέντσικ, στην αναμονή για Κροβίνοβιτς

bet365

Ο Τσέχος σέντερ φορ αναμένεται τη Δευτέρα (4/1) στη Θεσσαλονίκη, ενώ κρίσιμη θεωρείται η αυριανή μέρα και για την υπόθεση του Κροάτη μέσου της Μπενφίκα, Φίλιπ Κροβίνοβιτς

Ο Πάμπλο Γκαρσία, μετά το ισόπαλο 1-1 με την ΑΕΛ, εστίασε στο σημαντικότερο πρόβλημα που εμφανίζει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του και δεν είναι άλλο από το γκολ.

Ένα πρόβλημα το οποίο ο Ουρουγουανός τεχνικός του ΠΑΟΚ, το «έδειξε» με τα όσα είπε στις δηλώσεις του («στον πάγκο είχαμε τον Τσόλακ, οι υπόλοιποι παίκτες είναι χαφ, θέλαμε παίκτες για μπροστά, αλλά δεν είχαμε») και ευελπιστεί να λυθεί με την ενίσχυση της ομάδας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

O «Δικέφαλος» ολοκλήρωσε το ματς στο «Αλκαζάρ» με 17 τελικές προσπάθειες, 11 σουτ εντός μεγάλης περιοχής, 4 κεφαλιές, 12 κόρνερ και τελικά χρειάστηκε το πεντακάθαρο πέναλτι που κέρδισε ο Σφιντέρσκι για να φτάσει στο γκολ με τον Βιεϊρίνια στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων!

Πέραν των δύο δεδομένων αφίξεων, Λάμπρου και Ουάρντα (ο Αιγύπτιος θα ενσωματωθεί μετά και το τελευταίο παιχνίδι που θα παίξει με τον ΝΠΣ Βόλος κόντρα στον Ατρόμητο) οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν να υποδεχθούν τη Δευτέρα (4/1) τον Μίκαελ Κρμέντσικ, ενώ παραμένει ανοικτή η υπόθεση του Φίλιπ Κροβίνοβιτς.

Ο Όλαφ Ρέμπε αναμένεται τη Δευτέρα (4/1) να έχει τις καθοριστικές επαφές με την Μπενφίκα, όπου ανήκει ο Κροάτης μέσος, αλλά και την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα