O ΠΑΟΚ ψάχνεται για τον Τσέχο σέντερ φορ Μίκαελ Κρμέντσικ (vids)

Σταύρος Σουντουλίδης
O ΠΑΟΚ ψάχνεται για τον Τσέχο σέντερ φορ Μίκαελ Κρμέντσικ (vids)

bet365

Ο «Δικέφαλος» κοιτάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του 28χρονου πανύψηλου σέντερ φορ της Κλαμπ Μπριζ, Μίκαελ Κρμέντσικ, ο οποίος είναι υπό παραχώρηση από τη βελγική ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ κοιτάζει εδώ και πάρα πολύ καιρό την περίπτωση του 28χρονου πανύψηλου σέντερ φορ της Κλαμπ Μπριζ, Μίκαελ Κρμέντσικ, που πέρσι είχε αποκτηθεί αντί 6 εκ. ευρώ από τη από τη Βικτόρια Πλίζεν .

Ο Τσέχος διεθνής επιθετικός (26 συμ., 9 γκολ) με τρία γκολ και δύο ασίστ στο φετινό βελγικό πρωτάθλημα βρέθηκε στην λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών, καθώς η πρωταθλήτρια Βελγίου προχώρησε στην απόκτηση κι ενός ακόμη φορ.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν σκανάρει την περίπτωση του Μίκαελ Κρμέντσικ, αρχικά αναζήτησαν κι άλλους επιθετικούς, ωστόσο όλα δείχνουν ότι έχουν καταλήξει στον 28χρονο (γεννημένος στις 15 Μαρτίου του 1993) Τσέχο σέντερ φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα