ΟΦΗ: Έβγαλε ξανά μέρος του προγράμματος ο Ντε Γκουζμάν

ΟΦΗ: Έβγαλε ξανά μέρος του προγράμματος ο Ντε Γκουζμάν

Gazzetta team
ΟΦΗ: Έβγαλε ξανά μέρος του προγράμματος ο Ντε Γκουζμάν

bet365

Χωρίς νέα προβλήματα συνεχίζει ο Γιώργος Σίμος την προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Οι παίκτες του ΟΦΗ προπονήθηκαν στο «Θ. Βαρδινογιάννης» το μεσημέρι της Τετάρτης μπαίνοντας σιγά σιγά στην τελική ευθεία για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό την Κυριακή.

Ο Σίμος δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα, με τον Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν να μην είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος καθώς και σήμερα έβγαλε πάλι μέρος του κανονικού προγράμματος.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του ΟΦΗ αναφέρει:

Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (30/12) στο «Θ. Βαρδινογιάννης», ολοκληρώθηκε μια ακόμη ημέρα προετοιμασίας της ομάδας μας, ενόψει του αγώνα την Κυριακής (3/1) με τον Παναιτωλικό.

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχαν οι Jonathan De Guzman και Felipe Souza. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε ο Νίκος Μαρινάκης, ενώ οι Απόστολος Γιάννου, Κώστας Γιαννούλης, Adil Nabi και Vajebah Sakor έκαναν θεραπεία.

Ο Ricardo Vaz συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις μεταβιβάσεων, μετάβασης σε μικρούς χώρους, τακτικής με τελειώματα και αγωνιστικό παιχνίδι.

Η προετοιμασία για το ματς με τον Παναιτωλικό θα συνεχιστεί αύριο, Πέμπτη (31/12), με προπόνηση που θα γίνει στις 10:30 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα