Ολυμπιακός: Σοβαρές πιθανότητες για δανεισμό του Λοβέρα

Ολυμπιακός: Σοβαρές πιθανότητες για δανεισμό του Λοβέρα

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Σοβαρές πιθανότητες για δανεισμό του Λοβέρα

bet365

Ο 21χρονος Αργεντίνος μεσοεπιθετικός μπορεί να μην έκλεισε στη Βάσκο Ντα Γκάμα αλλά είναι ιδιαίτερα πιθανό να φύγει με δανεισμό μες στον Γενάρη...

Ο Μάξι Λοβέρα - που είχε απασχολήσει έντονα τη Βάσκο Ντα Γκάμα - είναι πιθανό να μην συνεχίσει μετά τον Γενάρη στον Ολυμπιακό.

Για τον 21χρονο Αργεντίνο υπάρχουν διαρκώς πληροφορίες κυρίως για ενδιαφέρον ομάδων στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και ότι είναι σοβαρό το ενδεχόμενο να φύγει με δανεισμό (φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από Βραζιλία, ΗΠΑ και όχι μόνο). Ο Ολυμπιακός στην περίπτωση που καλυφθεί οικονομικά σε μία τέτοια περίσταση θα δώσει το ΟΚ για τον δανεισμό του. Να θυμίσουμε πως η Βάσκο Ντα Γκάμα είχε δει τις κρούσεις της να μην έχουν τύχει αποδοχής ή θετικής απάντησης από τους Πειραιώτες λόγω των οικονομικών δεδομένων αλλά και για τον χρόνο που ζητούσε να πάρει δανεικό τον παίκτη. Ο Λοβέρα φέτος στον Ολυμπιακό έχει 4 ματς με 2 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα