Σούντγκρεν: «Τίποτε δεν ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο»

Σούντγκρεν: «Τίποτε δεν ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο»

Gazzetta team
Σούντγκρεν: «Τίποτε δεν ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο»

bet365

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν στάθηκε στην καλή πορεία του Άρη στο Πρωτάθλημα, ξεκαθάρισε όμως ότι αυτό δεν τελειώνει τον Δεκέμβριο.

Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Real» και αρχικά αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Άρης είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας. «Είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε πετύχει και σίγουρα η θέση αυτή έρχεται να επιβραβεύσει μια συνολική προσπάθεια από την αρχή της χρονιάς. Έχουμε παλέψει πολύ για να βρεθούμε σ’ αυτό το σημείο και ναι, όταν δουλεύεις κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, τότε δικαιούσαι και να περιμένεις να ανταμειφθείς και να ονειρεύεσαι ακόμη πιο σπουδαία πράγματα».

Ρωτήθηκε για τους στόχους της ομάδας και απάντησε… «είμαστε φιλόδοξοι, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να μείνουμε ταπεινοί. Να μην εφησυχάζουμε και να μην θεωρήσουμε ότι το πρωτάθλημα τελείωσε. Πρώτος στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο που παίζουμε, να αρέσει πρώτα σε εμάς και στη συνέχεια στους υπόλοιπους. Και βεβαίως να κατορθώσουμε στο φινάλε του πρωταθλήματος να είμαστε στις θέσεις αυτές, στην πρώτη τριάδα. Τίποτα δεν ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο και επιτυχημένος θα είναι μόνο εκείνος που είχε διάρκεια στην απόδοσή του μέχρι το τέλος της σεζόν».

Δεδομένου του ότι ήταν και πέρυσι στην ομάδα, αναφέρθηκε στη βασική διαφορά της φετινής ομάδας με την αντίστοιχη περσινή. «Ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ και δύο ισάξιες ενδεκάδες. Όταν κάθε ποδοσφαιριστής είναι πολύτιμος, είτε ξεκινά το ματς, είτε έρχεται από τον πάγκο, τότε εύλογα η ομάδα βγαίνει κερδισμένη και ο προπονητής μπορεί να σχεδιάσει πιο άνετα το πλάνο του. Παρεμπιπτόντως, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στη δουλειά του κ. Μάντζιου και στη μεγάλη του συμβολή στην εικόνα μας. Τόσο η προπόνηση όσο και η ανάλυση των αντιπάλων, μας έχει βοηθήσει όλους να παρουσιαζόμαστε κάθε φορά διαβασμένοι και πάντα στο 100%. Προσωπικά, ξαναβρήκα τον εαυτό μου μαζί του και γι’ αυτό θέλω πάντα να ανταποδίδω την εμπιστοσύνη που μου δείχνει».

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν στάθηκε και στο κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας. «Θα ακουστεί τετριμμένο, όμως πραγματικά είμαστε καλά μεταξύ μας, μια δεμένη και ενωμένη οικογένεια. Και όταν μια ομάδα στο εσωτερικό της, στα αποδυτήρια, βγάζει τέτοια ατμόσφαιρα, αυτό την βοηθά να ξεπερνά κάθε εμπόδιο και δυσκολία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα