Ο Μπέος από την εξέδρα φώναζε στον Ουάρντα «Χαμπίμπι έλα εδώ ρε» (vid)

Gazzetta team
Ο Μπέος από την εξέδρα φώναζε στον Ουάρντα «Χαμπίμπι έλα εδώ ρε» (vid)

bet365

Ο Αχιλλέας Μπέος εθεάθη στις εξέδρες του γηπέδου της Ριζούπολης στο ισόπαλο (2-2) ματς του Βόλου με την ΑΕΚ, να προσπαθεί να φωνάξει στον Ουάρντα, αποκαλώντας τον... Χαμπίμπι!
Μακάμπι Τ.Α. - Παναθηναϊκός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Συναρπαστική εμπειρία στοιχήματος! |21+

Ο ισχυρός άνδρας του Βόλου ήταν παρών στην Αθήνα στο παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στην «Ένωση» που ολοκληρώθηκε στην ισοπαλία με κόκκινες κάρτες, γκολ και μεγάλες φάσεις στις καθυστερήσεις.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, κατέβηκε πιο κοντά στον αγωνιστικό χώρο από το σημείο όπου καθόταν στην εξέδρα και φώναζε στον Ουάρντα, αποκαλώντας τον... Χαμπίμπι για να το καταλάβει ο ποδοσφαιριστής!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα