Ο Απόλλων Λεμεσού δεν έχει κάνει κρούση στον ΟΦΗ για τον Νέιρα

Ο Απόλλων Λεμεσού δεν έχει κάνει κρούση στον ΟΦΗ για τον Νέιρα

Gazzetta team
Ο Απόλλων Λεμεσού δεν έχει κάνει κρούση στον ΟΦΗ για τον Νέιρα

bet365

Στο Ηράκλειο δεν έχει φτάσει κάποια πρόταση για τον Αργεντινό μέσο, που φαίνεται να «απασχολεί» την ομάδα της Κύπρου
Από χθες στην Κύπρο υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Απόλλων Λεμεσού έχει ξεκινήσει επαφές για την απόκτηση του Χουάν Νέιρα. Ετσι ο Αργεντινός χαφ βρίσκεται στη μεταγραφική «εξίσωση» των «γαλάζιων», όμως οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει κάτι κάποια κίνηση προς τον ΟΦΗ για να τον πάρει στο νησί. Βέβαια δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί στο μέλλον, ίσως και ενόψει της επόμενης σεζόν (2021/22), αφού ο έμπειρος μέσος μένει ελεύθερος στο φινάλε της τρέχουσας και από την 1η Ιανουαρίου μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του (ή και να ανανεώσει με τους Κρητικούς φυσικά, όλα «παίζουν»).
Την ίδια στιγμή η μη χρησιμοποίηση του Βαχίντ Σελίμοβιτς στον αγώνα του Σαββάτου με τον Αρη, παρά τις απουσίες που υπήρχαν, αποτυπώνει πως ο νεαρός κεντρικός δεν έχει αφήσει ικανοποιημένο τον Γιώργο Σίμο, με ότι αυτό ενδεχομένως να «σημαίνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα