Με Ροζ και Σίλβα η 11αδα του Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Με Ροζ και Σίλβα η 11αδα του Άρη

bet365

Σε δύο αλλαγές προχώρησε ο Άκης Μάντζιος στο βασικό σχήμα ενόψει του αγώνα (19:30) με τον ΟΦΗ καθώς ο Λίντσεϊ Ροζ επιστρέφει στην 11αδα, ενώ ο Σιάντε Σίλβα πήρε τη θέση του Ματέο Γκαρσία.

Ο Άκης Μάντζιος δεν είναι ικανοποιημένος από την αγωνιστική παρουσία του Ματέο Γκαρσία κι αυτό έδειξε με την απόφασή του να μην ξεκινήσει τον Αργεντίνο στον αγώνα με τον ΟΦΗ καθώς προτίμησε τον Σιάντε Σίλβα. Η επιστροφή του Λίντσεϊ Ροζ στο κέντρο της άμυνας κρίνεται αναμενόμενη και ο Γάλλος στόπερ θα έχει δίπλα του τον Γιοχαν Μπεναλουάν. Από εκεί και πέρα, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν θα καλύψει το δεξί άκρο, ο Εμάνουελ Σάκιτς το αντίστοιχο αριστερό, ενώ για παρτενέρ του Χαβιέρ Ματίγια προτιμήθηκε ο Λούκας Σάσα. Ο Φακούντο Μπερτόγλιο θα αγωνιστεί μπροστά από τους αμυντικούς χαφ, ο Σιλβα θα καλύψει τη δεξιά πλευρά και ο Μπρούνο Γκάμα την αριστερή με τον Δημήτρη Μάνο στην κορυφή. Ο Ζακαρί Μπουσέ θα υπερασπιστεί την εστία του Άρη.

Στον πάγκο είναι οι Σιαμπάνης, Λόπεθ, Δεληζήσης, Γκάνεα, Μαντσίνι, Ματέο, Τζέγκο, Μπακουτσής, Μπαγκαλιάνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα