Παναθηναϊκός: Χαλαρά ο Κουρμπέλης

Παναθηναϊκός: Χαλαρά ο Κουρμπέλης

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Χαλαρά ο Κουρμπέλης

bet365

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης την Τετάρτη σε μια προσπάθεια να καταφέρει να βρεθεί σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει επιβαρυνθεί πάρα πολύ από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ο Λάζλο Μπόλονι του έδωσε λίγες ανάσες στην αναμέτρηση με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα βγάζοντάς τον με αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ο «Κούρμπε» είναι δεδομένο πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο.

Με το ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ να πλησιάζει, την προσεχή Κυριακή στην Τούμπα, ο Έλληνας χαφ έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης στην προπόνηση των «πράσινων» το πρωί της Τετάρτης στο Κορωπί.

Οι υπόλοιποι έκαναν προθέρμανση, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε σε μικρό χώρο και εξάσκηση στα τελειώματα.

Όπως κάθε μέρα τον τελευταίο καιρό, ο Σαβιέρ έκανε θεραπεία και ατομικό οι Χατζηθεοδωρίδης, Σέχου και Μπεκ.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα