Γκάρι Σούντγκρεν: «Ο Ντάνιελ απλά απέδειξε ότι είναι καλός παίκτης»

Γκάρι Σούντγκρεν: «Ο Ντάνιελ απλά απέδειξε ότι είναι καλός παίκτης»

Gazzetta team
Γκάρι Σούντγκρεν: «Ο Ντάνιελ απλά απέδειξε ότι είναι καλός παίκτης»

bet365

Ο άλλοτε διεθνής Σουηδός ποδοσφαιριστής και πατέρας του Ντάνιελ Σούντγκρεν, Γκάρι, αναφέρθηκε στην αγωνιστική μεταμόρφωση του γιου του η οποία τουλάχιστον στον ίδιο δεν προκάλεσε εντύπωση.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5», ο Γκάρι Σούντγκρεν σημείωσε ότι ακόμη και στη διάρκεια των δύσκολων καταστάσεων που πέρασε ο γιος του στον Άρη, ουδέποτε αμφισβήτησε την ικανότητα του Ντάνιελ. «Είδα το παιχνίδι και δεν μου προκάλεσε έκπληξη η εμφάνιση του Ντάνιελ. Προσωπικά ξέρω ότι είναι πολύ καλός παίκτης, απλά το επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά. Ο Ντάνιελ είναι πλέον χαρούμενος στον Άρη κι όταν είναι χαρούμενος ο γιος μου, αυτομάτως είμαι κι εγώ», είπε.

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι ο Σουηδός ποδοσφαιριστής του Άρη ανέκτησε τη θέση του βασικού, απάντησε: «Ο Ντάνιελ απλά απέδειξε ποιος είναι. Δεν έχει σημασία ποιον έχει να αντιμετωπίσει, τον ενδιαφέρει να βοηθήσει την ομάδα. Φέτος αυτή είναι διαφορετική. Θα έλεγα ότι έχει μεγαλύτερη ισορροπία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα