Παναθηναϊκός: Ψάχνεται και ο Αγιούμπ!

Παναθηναϊκός: Ψάχνεται και ο Αγιούμπ!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ψάχνεται και ο Αγιούμπ!

bet365

Ο Μαροκινός μέσος εδώ και καιρό βρίσκεται στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτών, ο ίδιος έχει καταλάβει πως δύσκολα θα... στεριώσει στον Παναθηναϊκό και οι μάνατζερ του, εκτός από τον Πιερ Ντρεοσί, ψάχνουν για λύση.

Ο Γιασίν Αγιούμπ δεν βρέθηκε... χθες στην πόρτα της εξόδου του Παναθηναϊκού. Από τις αρχές Νοεμβρίου, όπως έγκυρα και έγκαιρα είχαμε καταγράψει στο gazzetta.gr, ο Μαροκινός μέσος ήταν σε δύσκολη θέση και απόλυτο φαβορί για αποχώρηση στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η νοοτροπία του, η αγωνιστική του εικόνα, οι συχνοί μυϊκοί τραυματισμοί και η μηδενική προσφορά του εδώ και έναν χρόνο σε συνάρτηση με το υψηλό συμβόλαιό του(450.000 ευρώ) είναι οι λόγοι που το Τριφύλλι ψάχνει εδώ και καιρό λύση για να αποχωρήσει ο 26χρονος μέσος.

Η φόρμουλα αποχώρησης του αποτελεί μία πολύ δύσκολη αποστολή για τον νέο γενικό διευθυντή των πρασίνων, Πιερ Ντρεοσί, ωστόσο, σε αυτή την... μάχη δεν θα είναι μόνος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ολλανδία, το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Αγιούμπ και είναι ένα από τα κορυφαία στην χώρα της τουλίπας, έχει μπει στην διαδικασία να βρει νέα στέγη στον ποδοσφαιριστή, καθώς ούτε ο ίδιος θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα και να είναι παραγκωνισμένος.

Εξάλλου από την σεζόν 2017-2018 και την εξαιρετική του παρουσία στην Ουτρέχτη, η καριέρα του έχει πάρει την... κάτω βόλτα, δεν έγινε σημαντικός στην Φέγενορντ, δεν καθιερώθηκε στο Παναθηναϊκό και το τελευταίο που επιθυμεί είναι να χάσει και άλλο χρόνο σε μία παρτίδα που δεν φαίνεται ικανή να γυρίσει προς όφελος του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα