Λαμία: Παραιτήθηκε ο Τεννές, ψηλά ο Γρηγορίου

Gazzetta team
Λαμία: Παραιτήθηκε ο Τεννές, ψηλά ο Γρηγορίου

bet365

Ο 67χρονος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας, που έχει τον 46χρονο κόουτς πολύ ψηλά στη λίστα της
Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Λαμίας υπέβαλε πριν από λίγο ο Μπάμπης Τεννές, ο οποίος βρίσκονταν σε πολύ δύσκολη θέση μετά την ήττα με 6-0 που γνώρισε η ομάδα από τον Ολυμπιακό.
Ο 67χρονος που διαδέχθηκε τον Γιώργο Πετράκη στις αρχές του Οκτωβρίου και έμεινε στον πάγκο για 6 ματς (2 ισοπαλίες-4 ήττες), έκανε γνωστό μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του, ενώ διέψευσε πως έφυγε από εκείνον πριν λήξει ο αγώνας με τους «ερυθρόλευκους». «Με γνώμονα πάντα το καλό της ομάδας και μόνο αυτό, υποβάλλω την παραίτησή μου από την τεχνική ηγεσία της, καθώς θεωρώ πως τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτό είναι το καλύτερο για την ανατροπή του αρνητικού κλίματος.
Εύχομαι η ομάδα να βρει το δρόμο της και να επιστρέψει σύντομα στις επιτυχίες που θα την οδηγήσουν στη παραμονή στην κατηγορία. Τέλος όσον αφορά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι σήμερα αποχώρησα από τον πάγκο πριν τη λήξη του αγώνα, τα διαψεύδω κατηγορηματικά, καθώς μετά το σφύριγμα του διαιτητή αποχώρησα μαζί με όλη την ομάδα για τα αποδυτήρια και όχι πιο πριν», ανέφερε σχετικά.
Πλέον στη Λαμία βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης του αντικαταστάτη του και οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως στην κορυφή της λίστας τους βρίσκεται ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο 46χονος έφυγε πρόσφατα από την ΑΕΛ και ξέρει πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα στην κατηγορία. Ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί η περίπτωσή του, θα εξεταστούν ή όχι και άλλες λύσεις (Μάκης Χάβος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα