Λαμία: Στον «αέρα» ο Τεννές

Gazzetta team
Λαμία: Στον «αέρα» ο Τεννές

bet365

Η «βαριά» ήττα από τον Ολυμπιακό έχει «βαρύνει» πολύ το κλίμα στην ομάδα για τον έμπειρο τεχνικό και ο Παπαϊωάννου δείχνει έξαλλος
«Δύσκολη» είναι η αποψινή νύχτα στη Λαμία, απόρροια της «βαριάς» ήττας που γνώρισε από τον Ολυμπιακό με 6-0. Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου φαίνεται πως είναι έξαλλος από την εικόνα που έδειξε η ομάδα του και φέρεται διατεθειμένος να επισπεύσει τις διαδικασίες απεμπλοκής του, καθώς ο ισχυρός της άνδρας κατά καιρούς έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει μετά το τέλος της σεζόν.
Την ίδια στιγμή σε δύσκολη θέση βρίσκεται και ο τεχνικός της Μπάμπης Τεννές, ο οποίος μάλιστα έφυγε για τα αποδυτήρια πλην τη λήξη του αγώνα. Το κλίμα για εκείνον είναι «βαρύ» και ενδέχεται άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα