Μιχαήλ: «Νιώθω να μας έχει αφήσει η τύχη» (vid)

Gazzetta team
Μιχαήλ: «Νιώθω να μας έχει αφήσει η τύχη» (vid)

bet365

Στην τύχη που όπως τόνισε νιώθει να έχει αφήσει την ομάδα του, στάθηκε κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ, Αλέξης Μιχαήλ μιλώντας μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά ο κεντρικός αμυντικός των «βυσσινί» μιλώντας στη κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Σε τέτοια ματς πρέπει να έχεις λίγο τύχη. Νιώθω πως κάπου μας έχει αφήσει στα τελευταία ματς. Η ομάδα χρειάζεται βαθμούς. Προσπαθούμε να παίξουμε καλά προκειμένου να παίρνουμε το αποτέλεσμα και όλοι είμαστε προβληματισμένοι με την θέση μας. Ίσως βέβαια ήταν αλλιώς εάν ήμασταν πιο τυχεροί. Δυσκολευόμαστε να πετύχουμε γκολ και δεχόμαστε εύκολα γκολ! Κάποια στιγμή θα πρέπει να ψάξουμε την τύχη μας και να βελτιώσουμε πολλά στην εικόνα και τα αποτελέσματά μας!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα