Παναθηναϊκός: Με την 11άδα του ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΣ

Παναθηναϊκός: Με την 11άδα του ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΣ

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Με την 11άδα του ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΣ

bet365

Ο Λάζλο Μπόλονι δεν αλλάζει την επιτυχημένη συνταγή του ντέρμπι με την ΑΕΚ και έτσι παρατάσσει στη Λεωφόρο την 11άδα με την οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το «διπλό» πριν από μια εβδομάδα.

Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο του «Απόστολος Νικολαΐδης» στην μεγάλη επιστροφή της ομάδας ανδρών στο ιστορικό γήπεδο του συλλόγου, με τον Σωκράτη Διούδη κάτω απ' τα δοκάρια και τους Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ και Ζαγαρίτη στην άμυνα.

Στα χαφ θα παρουσιαστούν ξανά οι τρεις... στρατιώτες, Κουρμπέλης, Μαουρίσιο και Αλεξανδρόπουλος, ενώ μπροστά θα είναι ο Βιγιαφάνιες, ο Χατζηγιοβάνης και ο Μακέντα. Για δεύτερο σερί ματς μένει εκτός αρχικής ενδεκάδας ο Καρλίτος, ο οποίος μέχρι και το παιχνίδι εναντίον της Ενωσης στο ΟΑΚΑ ήταν ο μοναδικός πλην Διούδη που ήταν μέλος του αρχικού σχήματος του Παναθηναϊκού σε όλα τα ματς πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα