Ινγκασον: «Εχουμε καλύτερη ομάδα από τον Αρη»

Ινγκασον: «Εχουμε καλύτερη ομάδα από τον Αρη»

Gazzetta team
Ινγκασον: «Εχουμε καλύτερη ομάδα από τον Αρη»

bet365

Ο Ισλανδός στόπερ του ΠΑΟΚ τόνισε πως το αυριανό ντέρμπι... εξαρτάται από τον «Δικέφαλο του Βορρα»
Τον Αρη θα αντιμετωπίσει αύριο (13/12) ο ΠΑΟΚ και ο Ινγκασον μίλησε στη NOVA για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο «Δικέφαλος του Βορρά» ώστε να φτάσει στη νίκη.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για την αποτίμηση της ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ:
«Ξεκινήσαμε πολύ καλά, φτάσαμε μια ανάσα από τους ομίλους του Champions League. Στο Europa League που παίξαμε στους ομίλους, η απόδοσή μας είχε σκαμπανεβάσματα. Κάναμε καλά παιχνίδια και κάποια όχι τόσο κακά. Πρέπει να αξιοποιήσουμε τις εμπειρίες που πήραμε από την Ευρώπη στο πρωτάθλημα».
Για το πόσο θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ το γεγονός πως θα έχει ένα παιχνίδι ανά εβδομάδα υπό την έννοια πως έχει νέο προπονητή που θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα:
«Δεν είναι δικαιολογία αυτό το ότι θα έχουμε πιο φρέσκα πόδια. Θέλαμε να προκριθούμε. Είμαστε σε ένα μεγάλο κλάμπ, θέλουμε να παίζουμε σε όλες τις διοργανώσεις. Θα αρχίσει και το κύπελλο, που θα έχουμε κι άλλα παιχνίδια. Δεν μας μας αρέσει που μείναμε εκτός Ευρώπης».
Για το ντέρμπι με τον Άρη:
«Είμαστε έτοιμοι. Έχουμε προετοιμαστεί καλά για το παιχνίδι αυτό. Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι και για εμάς και για τον Άρη. Ερχόμαστε από ένα καλό σερί στην Ελλάδα, έχουμε αυτοπεποίθηση ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς».
Για τα στοιχεία του ΠΑΟΚ και το τι παιχνίδι περιμένει:
«Πρέπει να κάνουμε ακριβώς όσα κάνουμε στα τελευταία παιχνίδια. Να συνεχίσουμε να αμυνόμαστε καλά, να είμαστε συγκεντρωμένοι στην επίθεση. Αν τα κάνουμε όλα αυτά επειδή έχουμε καλύτερη ομάδα, καλύτερους παίκτες, τότε το αποτέλεσμα θα εξαρτάται από εμάς και όχι από τον αντίπαλο. Είναι στο δικό μας χέρι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα