Ο Ελευθεριάδης έχει το απόλυτο (4x4) σε αναλογία on target τελικών και γκολ! (vids)

Γιώργος Ντυμένος
Ο Ελευθεριάδης έχει το απόλυτο (4x4) σε αναλογία on target τελικών και γκολ! (vids)

bet365

Μέσω του Wyscout ας δούμε πώς ο 29χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκει δίχτυα σε όλες τις απόπειρές του να σκοράρει όποτε η μπάλα παίρνει πορεία για την αντίπαλη εστία
Στις αποκαλύψεις της σεζόν συγκαταλέγεται ο Χρήστος Ελευθεριάδης. Ο 29χρονος βρήκε δίχτυα (και) στο χθεσινό ματς με τη Λαμία, έβαλε τις βάσεις για τη μετέπειτα νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 και έφτασε τα 4 γκολ στη σεζόν σε μόλις 9 εμφανίσεις του.
Μέσω του Wyscout ας «αποκωδιποιήσουμε» την παρουσία του μέσα στο γήπεδο, όπου αυτόματα αναδύεται ένα αξιοπρόσεκτο εύρημα.
Ο Ελευθεριάδης έχει πετύχει λοιπόν 4 τέρματα στις ισάριθμες on target τελικές του! Γενικότερα δεν κάνει «κατάχρηση» αφού αθροιστικά στη σεζόν μετρά μόλις 14, όμως το κοντέρ του γράφει το απόλυτο (4χ4) όταν η μπάλα παίρνει πορεία για την αντίπαλη εστία. Μάλιστα τα 2 εξ' αυτών, με ΟΦΗ και Λαμία ήταν (και) πολύ όμορφα σε εκτέλεση.
Αν μάλιστα στο παραπάνω δεδομένο υπολογίσουμε, αφαιρετικά ίσως, και τα 2 γκολ που του ακυρώθηκαν ως οφ σάιντ στα ματς με ΑΕΚ και ΟΦΗ (αμφότερες σωστές υποδείξεις), αυτό σημαίνει πως ο 29χρονος βρήκε δίχτυα και στις 6 on target προσπάθειές του! Μπορεί να «προστεθεί» ως δεδομένο, αφού και οι δύο συγκεκριμένες φάσεις «έπαιξαν», δηλαδή δεν «τελείωσαν» όταν σηκώθηκε το σημαιάκι και απλά χωρίς πίεση έσπρωξε την μπάλα στο τέρμα.
Ωστόσο η «δουλειά» του μέσα στο γήπεδο δεν τελειώνει στον εκτελεστικό τομέα. Ο 29χρονος βοηθά αρκετά και στο δημιουργικό σκέλος, όπου ως επί το πλείστων παίζει στο δεξί «φτερό», όμως πολλές φορές πάει και στην άλλη πλευρά.
Εδώ λοιπόν το… κοντέρ του, πάντα μέσω του Wyscout, γράφει τα εξής:
*Εχει βγάλει 5 πάσες για τελικές συμπαικτών του που κατέληξαν σε φάση για τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά όχι γκολ. Δηλαδή έχει «φτιάξει» ισάριθμες καλές ευκαιρίες του «Αγιαξ της Ηπείρου».
*Συνολικά έχει υψηλό ποσοστό, τηρουμένων των αναλογιών, πετυχημένων μεταβιβάσεων, αφού ας μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μεσοεπιθετικό παίκτη άρα και «κουβαλά» την μπάλα μπροστά και την «ταϊζει» στα αντίπαλα καρέ. Πιο συγκεκριμένα μετρά 103 σωστές σε 150 που επιχείρησε, ποσοστό 68,6%.
*Αν μάλιστα θελήσουμε να το «εξειδικεύσουμε» στο κομμάτι μόνο όσων αφορούν τη μετάβαση στο αντίπαλο 1/3, δηλαδή εκείνων που βγάζουν τον ΠΑΣ Γιάννινα στην επίθεση, τότε πάμε σε ποσοστό 60,8%, καθώς έχει καταγράψει 14 σωστές σε 23 που έκανε.
Ομως το πλέον αξιοπρόσεκτο δεδομένα είναι αυτό το 100% σε αναλογία on target τελικών και γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα