Ελευθεριάδης: Κοίτα με... είμαι και πάλι εδώ (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Ελευθεριάδης: Κοίτα με... είμαι και πάλι εδώ (vid)

bet365

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα όχι μόνο ξόρκισε τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στις αρχές της περασμένης σεζόν, αλλά αφήνει το... στίγμα του
Ας γυρίσουμε τον χρόνο πίσω περίπου 14 μήνες πριν και σε ένα φιλικό που είχε δώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕ Καραϊσκάκης, ενόψει του περσινού πρωταθλήματος της Super League 2. Ηταν αρχές Σεπτεμβρίου λοιπόν όταν ο «Αγιαξ της Ηπείρου» αντιμετώπισε την ομάδα της Αρτας και λίγο πριν το ημίωρο εκείνης της αναμέτρησης χτύπησε σοβαρά ο Χρήστος Ελευθεριάδης. Αμέσως αντικαταστάθηκε και η διάγνωση φάνταζε... σοκαριστική.
Ο μεσοεπιθετικός που αποκτήθηκε εκείνο το καλοκαίρι από την Παναχαϊκή ως πρώτος σκόρερ της SL2 της σεζόν 2018/19 είχε υποστεί κάταγμα περόνης και ο χρόνος της αποθεραπείας του υπολογίζονταν σε 4 με 5 μήνες. Δηλαδή η «μισή» χρονιά. Με την έλευση του 2020 επέστρεψε στις προπονήσεις, στα τέλη του Ιανουαρίου πήρε χρόνο συμμετοχής ερχόμενος από τον πάγκο σε έναν αγώνα με τον Εργοτέλη και σταδιακά δήλωνε «παρών».
Λίγο αργότερα όμως ακολούθησε το lock down, η κατηγορία κατέβασε ρολά και η έναρξη της νέας χρονιάς τον βρήκε στη Super League μετά από περίπου 9 χρόνια από το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Καβάλας.
«Βούτηξε» στα βαθιά έχοντας στην πλάτη μόλις 226 αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής σε όλο το έτος και εύλογα χρειάζονταν τον χρόνο του.
Τον είδαμε για πρώτη φορά ως αλλαγή στον Βόλο και παρότι έπαιξε «σκάρτο» 10λεπτο «άγγιξε» την ισοφάριση.
Πλέον έδειχνε 100% έτοιμος και στη Ριζούπολη πήρε φανέλα βασικού, στο αριστερό άκρο της ομάδας του σε διάταξη 4-4-2. Αποτέλεσμα; Γκολ στο 44' και εκ των κορυφαίων του ΠΑΣ. Ακολούθησε το ματς με την ΑΕΚ, όπου άλλαξε πλευρά και πήγε στα δεξιά. Ξανά δίχτυα, όμως το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφ σάιντ, μέχρι που φτάσαμε στο χθες και στο 2-0 που κέρδισε ο «Αγιαξ της Ηπείρου» στο Περιστέρι.
Μετατοπίστηκε αριστερά, άνοιξε το σκορ στο 30' και παρότι έγινε αλλαγή στην ανάπαυλα λόγω ενός μικροπροβλήματος τραυματισμού, βρέθηκε εκ νέου στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων.
Τι έχουμε δει λοιπόν από εκείνον σε μόλις 201 λεπτά συμμετοχής; 2 γκολ σε μόλις 3 τελικές και μάλιστα η χαμένη του ήταν καλή ευκαιρία, ενώ εάν είχε μετρήσει το τέρμα του με την Ενωση, ήταν εκτεθειμένος για πολύ λίγο, θα μιλάγαμε για ποσοστό ευστοχίας 75% (3 τέρματα/4 τελικές).
Και ακόμη φαίνεται να μην έχει βρει ρυθμό...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα