Ελευθεριάδης: «Το θέμα είναι να μπαίνει η μπάλα στο πλεκτό»

Gazzetta team
Ελευθεριάδης: «Το θέμα είναι να μπαίνει η μπάλα στο πλεκτό»

bet365

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε πως δεν έχει σημασία ποιος και πώς θα σκοράρει, αρκεί η ομάδα του να βρίσκει δίχτυα
Με όμορφο τρόπο άνοιξε σήμερα (6/12) ο Ελευθεριάδης το σκορ κόντρα στη Λαμία και οδήγησε τον ΠΑΣ Γιάννινα στη νίκη με 2-0. Ωστόσο ο 29χρονος μεσοεπιθετικός στάθηκε μιλώντας στη NOVA στην ομαδική δουλειά που γίνεται στους «Ζωσιμάδες».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το ότι σκόραρε και με κεφαλιά!: «Γκολ και με κεφαλιά… Το θέμα είναι να μπαίνει η μπάλα στο πλεκτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που έβαλα ένα εκ των δύο γκολ και η ομάδα μου πήρε τους 3 βαθμούς σήμερα. Μπήκαμε από την αρχή στο ματς για να πάρουμε τη νίκη. Νομίζω ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού επιβάλαμε τον ρυθμό μας και στο τέλος χαμογελάσαμε, που είχαμε καιρό να το κάνουμε».
Αν υπάρχει ανταγωνισμός με τον Παμλίδη στο σκοράρισμα, καθώς έχουν από 4 γκολ: «Όχι δεν ανταγωνιζόμαστε, ίσα-ίσα που είμαστε πολύ ομαδικοί, δεν το κοιτάμε έτσι. Μακάρι να συνεχίσουμε και να βάζουμε γκολ και οι δύο σε κάθε παιχνίδι».
Για την πρώτη εντός έδρας νίκη: «Τη χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Είχαμε αρκετά ματς που μας έλειπε το αποτέλεσμα, αν και είχαμε την καλή εικόνα. Είμαστε διπλά χαρούμενοι που πήραμε τους 3 βαθμούς και μάλιστα απέναντι σε μια αξιόμαχη ομάδα».
Για το ματς που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, από αύριο θα αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε. Είναι μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός. Εμείς θα καταστρώσουμε τα πλάνα μας για να μπορέσουμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Παίζουμε πάντα για τη νίκη και εύχομαι να κερδίσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα