ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία 2-0 (vids)

Δημήτρης Τομαράς
ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία 2-0 (vids)

bet365

Oι... μόνιμοι σκόρερ του ΠΑΣ Γιάννινα «καθάρισαν» ξανά. Ελευθεριάδης και Παμλίδης (πέναλτι) βρήκαν δίχτυα και ο «Άγιαξ» χωρίς πρόβλημα επικράτησε με 2-0 της Λαμίας!
Την πρώτη εντός έδρας νίκη του πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στην ομάδα της Λαμίας. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε με γκολ των Ελευθεριάδη και Παμλίδη. Ο ΠΑΣ πήγε στους 12 βαθμούς και έπιασε τον ΟΦΗ ενώ η Λαμία παρέμεινε ουραγός με μόλις 2 πόντους.

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ

Ο ΠΑΣ είχε αρχικό σχηματισμό 4-4-1-1 με τον Ντομίνγκεθ πίσω από τον Παμλίδη και ενώ οι Πίρσμαν και Παντελάκης, δύο από τους 4 της άμυνάς του, ήταν στο όριο καρτών.
Η Λαμία σε διάταξη ήταν στο 4-2-3-1 με τους Μπεχαράνο, Βασιλόγιαννης και Καραμάνο να είναι η τριάδα πίσω από τον φορ Ρόμανιτς.

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΠΑΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛΑΡΑ Ο ΕΛΕΘΕΡΙΑΔΗΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε πολύ καλύτερα στο α' μέρος με τη Λαμία και προηγήθηκε με εξαιρετικό γκολ του Ελευθεριάδη που με αυτό το τέρμα έπιασε τα 4 σε 12 τελικές και είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του. Το α' μέρος δεν είχε παρά λίγες φάσεις, όμως οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί, πιο επικίνδυνοι και άξιζαν το προβάδισμα.
Το οποίο ήρθε στο 30' μετά από σέντρα Εραμούσπε και τρομερή κεφαλιά του Ελευθεριάδη. Μία κεφαλιά στην οποία έδωσε φάλτσο και έκανε αδύνατο για τον γκολκίπερ να βγάλει τη μπάλα. Ένα γενικότερα πολύ ωραίο τέρμα, με το οποίο έγινε το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Η ΛΑΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΜΑΝΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΕΛΕΤΙΤΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ

Στην επανάληψη η Λαμία και με τις αλλαγές που υπήρξαν για να γίνει πιο επικίνδυνη είχε μία πολύ καλή φάση. Εκείνη του 54' οπου ο Χουτεσιώτης έκανε την έξοδο, έβγαλε τη μπάλα αλλά εκείνη πήγε στον Ρόμανιτς που σούταρε για να βγάλει τη μπάλα με το πόδι σε κόρνερ ο πορτιέρε του ΠΑΣ. Στη συνέχεια απείλησε και με τον Ντέλετιτς, που ο Χουτεσιώτης τον σταμάτησε σε τετ α τετ του στο 75'. Στο 78' ο Παμλίδης από θέση βολής αστόχησε μετά από πάσα του Καρτάλη.

ΣΚΟΡΕΡ ΚΑΙ Ο ΠΑΜΛΙΔΗΣ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟ 2-0

Στο 87ο λεπτό ο ΠΑΣ σκόραρε και από την άσπρη βούλα. Σε μία φάση που πάντως δεν φάνηκε ξεκάθαρη παράβαση του Μπεχαράνο στον Πίρσμαν δόθηκε πέναλτι. Σκόρερ χρίστηκε ο Παμλίδης - που επίσης έφτασε τα 4 γκολ στο πρωτάθλημα - για να κάνει το 2-0. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
MVP: Ναι η Λαμία δεν ήταν τόσο απειλητική όμως ο Χουτεσιώτης κράτησε το μηδέν στο β' μέρος σε δύο περιπτώσεις. Μπαίνει δικαιωματικά εδώ.
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Ελευθεριάδης για τη γκολάρα του. Θετικό πρόσημο για τον δημιουργό Εραμούσπε και τον Πίρσμαν. Εδώ μπαίνει και ο έτερος σκόρερ Παμλίδης.
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η μεσοεπιθετική γραμμή της Λαμίας. Με πολλά προβλήματα και χωρίς να απειλήσει τόσο πολύ και τόσο σοβαρά τον αντίπαλό της. Ακόμα και όταν το έκανε δεν είχε ουσία.
Η ΓΚΑΦΑ: Δεν μπορεί να πει κανείς ότι υπήρχε μεγάλη γκάφα στον αγώνα. Θα μπορούσε να ήταν του Μπεχαράνο στο πέναλτι αλλά δεν είναι τόσο σίγουρη παράβαση.
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Κυρίως η φάση για την οποία υπάρχουν αμφιβολίες είναι το πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ. Γενικά πάντως το ματς το πήρε η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο.
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Συνολικά ανώτερος ο ΠΑΣ στο παιχνίδι. Ήταν πιο απειλητικός και πιο ουσιαστικός επιθετικά και δίκαια επικράτησε της Λαμίας με σκορ 2-0.
ΠΑΣ: Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος, Πίρσμαν, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σιόντης, Κάστρο, Μπρένερ (64' Καρτάλης), Ελευθεριάδης (92' Νάουμετς), Ντομίνγκεθ (77' Κάργας) και Παμλίδης (92' Δούμτσης).
ΛΑΜΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μπεχαράνο (90+ Παλαβαντισβίλι), Μπουλούλης (56' Αραμπούλι), Ρόμανιτς, Μπαχανάκ (79' λ.τρ. Τσούκαλος) Βασιλόγιαννης (56' Ντέλετιτς) και Καραμάνος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα