Γιαννίκης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου» (vid)

Gazzetta team
Γιαννίκης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου» (vid)

bet365

Ο κόουτς του ΠΑΣ Γιάννινα είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους ποδοσφαιριστές τους μετά τη νίκη επί της Λαμίας
Στις νίκες επέστρεψε σήμερα (6/12) ο ΠΑΣ Γιάννινα που κέρδισε 2-0 τη Λαμία και ο Αργύρης Γιαννίκης είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του. «Πιστεύω ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας στην προετοιμασία του με τους τραυματισμούς που έχουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πάρα πολύ καλό έλεγχο του αγώνα και κατοχή μπάλας. Δεν είχαμε τις τεράστιες φάσεις, αν εξαιρέσουμε τη φάση με την απόκρουση του Σαραμαντά πάνω στη γραμμή. Δεν δεχτήκαμε όμως κάποια αντεπίθεση, δεν κινδυνεύσαμε και έπαιξαν έξυπνα οι παίκτες μας σήμερα. Συγχαρητήρια και πάλι. Κρατάμε τους 3 βαθμούς και συνεχίζουμε», είπε αρχικά στη NOVA.
Και μετά του μεταφέρθηκε πως η ομάδα του δεν έπεσε (ξανά) «θύμα» κάποιας ανατροπής. «Το ακούω συχνά αυτό. Παίζει και ο αντίπαλος, παίζουμε με μεγάλες ομάδες, δεν θα πούμε και συγνώμη που είμαστε καλά προετοιμασμένοι και προηγούμαστε με κάποιες μεγάλες ομάδες. Σίγουρα αυτά είναι και εμπειρικά στοιχεία που πρέπει να αποκτήσει η ομάδα και το κάνει».
Για το τι άλλαξε σήμερα προς το καλύτερο τόνισε πως «καταρχάς ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι στη διαχείριση, γιατί δεν είχαμε αποτελέσματα, παρότι είχαμε καλές εμφανίσεις. Και είχαμε και τραυματισμούς. Παρ’ όλα αυτά είχαμε τακτικά πάρα πολύ καλό παιχνίδι, καλό έλεγχο με την μπάλα στα πόδια, καλές κινήσεις, πολλά κόρνερ. Αυτή είναι η διαχείριση του παιχνιδιού από τους παίκτες, αυτή είναι η εξέλιξή τους και αυτή είναι η βελτίωση που είχαμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα