ΑΕΚ: Η 23αδα για Παναθηναϊκό χωρίς Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι και Λόπες

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Η 23αδα για Παναθηναϊκό χωρίς Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι και Λόπες

bet365

Με τις τρεις αναμενόμενες απουσίες των Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι και Λόπες η ΑΕΚ στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Μάσιμο Καρέρα πήρε 23 παίκτες στην αποστολή, μέσα ο Κρίστιτσιτς.

Η ΑΕΚ μετά τη νέα κακή ευρωπαϊκή εμφάνισή της κόντρα στην Μπράγκα και τον αποκλεισμό από τον όμιλο του Europa League πρέπει να επικεντρωθεί απόλυτα στον στόχο του πρωταθλήματος. Εν αντιθέσει με τις προηγούμενες σεζόν που τέτοια εποχή βρισκόταν εκτός διεκδίκησης τίτλου, η Ένωση φέτος είναι κοντά στην κορυφή και επιβάλλεται να παραμείνει ψηλά βγάζοντας αντίδραση αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή.

Ο Μάσιμο Καρέρα μιλώντας ενόψει της αναμέτρησης με τους «πράσινους» αναγνώρισε τα αμυντικά λάθη που ήρθαν από έλλειψη συγκέντρωσης και τόνισε ότι όλοι δουλεύουν για να τα διορθώσουν, ενώ επισήμανε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες είναι απογοητευμένοι από τον αποκλεισμό και καλούνται να δώσουν απαντήσεις άμεσα και να φέρουν στο τέλος την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει.

Οι κιτρινόμαυροι προπονήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στα Σπάτα με τον Ιταλό κόουτς να έχει τις γνωστές απουσίες, δηλαδή αυτές των Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Έλντερ Λόπες, ενώ και ο Μιχάλης Μπακάκης τέθηκε εκτός μάχης λόγω της κάκωσης που έχει υποστεί στην ποδοκνημική. Ο Έλληνας δεξιός μπακ άλλωστε ήταν πολύ δύσκολο να καταφέρει να μπει στην αποστολή για το κυριακάτικο ντέρμπι. Και οι τρεις ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό.

Σε αυτήν βρίσκεται ο Νέναντ Κρίστιτσιτς, ο οποίος είχε χάσει την αναμέτρηση με την Μπράγκα λόγω ενοχλήσεων, όπως φυσικά και ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος είχε πάρει χρόνο συμμετοχής στο ευρωπαϊκό ματς της Πέμπτης μπαίνοντας ως αλλαγή στο τελευταίο τέταρτο, ενώ επιστρέφουν και οι Παουλίνιο και Ντάμιαν Σιμάνσκι οι οποίοι δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με την πορτογαλική ομάδα.

Στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό βρίσκονται οι εξής 23 ποδοσφαιριστές: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα