Μπόλονι: «Είμαστε ακόμα εύθραυστοι, οδηγός το 2ο ημίχρονο με Ολυμπιακό»

Μπόλονι: «Είμαστε ακόμα εύθραυστοι, οδηγός το 2ο ημίχρονο με Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Μπόλονι: «Είμαστε ακόμα εύθραυστοι, οδηγός το 2ο ημίχρονο με Ολυμπιακό»

bet365

Ο Λάζλο Μπόλονι έκανε λόγο για... εύθραυστο Παναθηναϊκό μέχρι και αυτή τη στιγμή αναφορικά με τον τρόπο που εξελίσσεται η σεζόν. Σχολίασε πως ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν παίζει κανένα ρόλο το κακό αποτέλεσμα της ομάδας του Καρέρα με την Μπράγκα, ενώ τόνισε πως είναι απαραίτητη η σταθερότητα στην απόδοση και την επίθεση, όπως φάνηκε στο δεύτερο μέρος με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος προπονητής στην κάμερα της Nova:

«Πρόκειται για ένα μεγάλο παιχνίδι. Ένα ντέρμπι ανάμεσα στις... σημαιοφόρους του ποδοσφαίρου στην Αθήνα. Γι' αυτό και εμείς θα το δούμε με σοβαρότητα, με έμπνευση και με τον τρόπο που θα μας κάνει πιο αγωνιστικούς και αυτούς που θα διεκδικήσουν με αξιώσεις τη νίκη!

Η ΑΕΚ προέρχεται από ήττα, κόντρα στη Μπράγκα η οποία είναι μια εξαιρετική πορτογαλική ομάδα αλλά δεν νομίζω πως αυτό θα επηρεάσει την απόδοσή της απέναντι σε εμάς!

Δεν ξέρω το κατά πόσο κουρασμένη θα είναι η ΑΕΚ έπειτα από τρια διαδοχικά παιχνίδια μέσα στη βδομάδα αλλά εκτιμώ πως έχει την εμπειρία και την ποιότητα στο ρόστερ της έτσι ώστε να το διαχειριστεί. Είναι μια ομάδα με πάρα πολύ δυνατή μεσαία γραμμή με έναν ικανό αρχηγό (σ.σ. Μάνταλος) ενώ εγώ ξεχωρίζω και τον Ρουμάνο (σ.σ. Νεντελτσεάνου) στο κέντρο της άμυνας.

Εμείς θέλουμε να κάνουμε μια νίκη σε ένα σπουδαίο παιχνίδι προκειμένου να μας βοηθήσει ψυχολογικά για τη συνέχεια. Γενικά δεν κάνω υπολογισμούς για το πως θα κυλήσει η σεζόν. Είμαστε ακόμα εύθραυστοι αλλά προχωράμε για το καλύτερο δυνατό κοιτάζοντας την πορεία μας από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Είχαμε μέσα στη βδομάδα κάποια προβλήματα με παίκτες που λόγω ασθενειών έχασαν μέρος των προπονήσεων όμως εκτιμώ πως στο ματς θα παραταχθούμε με σκοπό τη νίκη αρκεί να είμαστε καλοί, να έχουμε μια σταθερά καλή απόδοση, να είμαστε επιθετικοί - κάτι που το βλέπω ολοένα και περισσότερο στα τελευταία ματς - και να έχουμε ως οδηγό την απόδοσή μας στο 2ο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο».

Όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει Ιανουαρίου, ο Μπόλονι απάντησε: «Από την αρχή έχω πει ότι χρειάζομαι όλους τους ποδοσφαιριστές μου κόντρα σε ό,τι αναφέρεται στον Τύπο περί αποχωρήσεων... Εάν είναι δυνατό να υπάρξει δυνατότητα ενίσχυσης της ομάδας, θα το δρομολογήσω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα