Ο Βόλος θα κάνει αγωγή σε Κουτσιαύτη και Κοτσάνη

Ο Βόλος θα κάνει αγωγή σε Κουτσιαύτη και Κοτσάνη

Gazzetta team
Ο Βόλος θα κάνει αγωγή σε Κουτσιαύτη και Κοτσάνη

bet365

Η ομάδα φαίνεται πως θα κινηθεί εναντιόν του διαιτητή της στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπως και του ρέφερι που ήταν στο VAR

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Πολλά παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις του αγώνα του με τον Απόλλωνα Σμύρνης διατηρεί ο Βόλος, κυρίως για τον μη καταλογισμό ενός πέναλτι σε χέρι του Κολ.

Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση της ομάδας θα καταθέσει αγωγή για διαφυγόντα κέρδη και αλλοίωση αποτελέσματος, τόσο κατά του ρέφερι της αναμέτρησης Αριστομένη Κουτσιαύτη, όσο και κατά του Κωνσταντίνου Κοτσάνη που ήταν Α' VAR.
Την ίδια στιγμή ο πρόεδρός της Αχιλλέας Μπέος μετέφερε και στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ τα πολλά παράπονά του, από την αναμέτρηση της Ριζούπολης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα