Άρης: Πρόβλημα με Τζέγκο και Μπεναλουάν

Gazzetta team
Άρης: Πρόβλημα με Τζέγκο και Μπεναλουάν

bet365

Χωρίς τους Τζέιμς Τζέγκο, Γιοχάν Μπεναλουάν έγινε η σημερινή (30/11) προπόνηση του Άρη και μένει να φανεί αν θα είναι διαθέσιμοι για τον εξ’ αναβολής εκτός έδρας αγώνα (2/12, 17:15) με τη Λάρισα.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Τζέιμς Τζέγκο δέχθηκε ένα χτύπημα στη γάμπα, οι ενοχλήσεις δεν υποχώρησαν στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι τη σημερινή (30/11) προπόνηση κι έτσι ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιοχάν Μπεναλουάν ο οποίο έπεσε άτσαλα σε διεκδίκηση της μπάλας στα τελευταία λεπτά του ίδιου αγώνα. Ειδικά ο Τυνήσιος δεν έχει πολλές πιθανότητες παρουσίας στο αρχικό σχήμα του Άρη στον αγώνα με την ΑΕΛ καθώς το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας ο Γιώργος Δεληζήσης.

Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης ανέφερε. «Σε δύο γκρουπ έγινε η σημερινή πρωινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της –εξ αναβολής- αναμέτρησης της Τετάρτης με την Α.Ε.Λ. (02/12, 17:15) στο Στάδιο «Αλκαζάρ», στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Για το πρώτο γκρουπ το πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργητική αποθεραπεία και ενδυνάμωση των άνω άκρων, ενώ για το δεύτερο ενεργοποίηση, επιθετική ανάπτυξη και τακτική.

Οι Τζέιμς Τζέγκο (ενοχλήσεις στη γάμπα) και Γιόχαν Μπεναλουάν (ενοχλήσεις στη μέση) ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με τη θεσσαλική ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα