Βρουσάι: «Να αρπάζουμε την ευκαιρία από τα μαλλιά» (vid)

Βρουσάι: «Να αρπάζουμε την ευκαιρία από τα μαλλιά» (vid)

Gazzetta team
Βρουσάι: «Να αρπάζουμε την ευκαιρία από τα μαλλιά» (vid)

bet365

Ο Μάριος Βρουσάι έπαιξε πολύ καλά στο διάστημα που αγωνίστηκε κόντρα στον Άρη κι ο επιθετικός του Ολυμπιακού στάθηκε στην ευκαιρία που του δόθηκε κι εκείνος την άρπαξε.

Ο νεαρός επιθετικός δεν έκρυψε τη χαρά του μιλώντας στο Olympiacos TV:

«Αισθάνομαι χαρούμενος γιατί θέλω να βοηθάω την ομάδα όποτε χρειαστεί. Καταλαβαίνω το ρόλο μου στην ομάδα. Στο φετινό ρόστερ είναι δύσκολο να ανταποκριθούμε με όλα αυτά που έχουν γίνει (σ.σ.: κρούσματα κορωνοϊού και τραυματισμούς). Έχουμε πολλές ελλείψεις. Όπως όλοι, έτσι και εγώ, όταν έρθει η ευκαιρία θεωρώ πως πρέπει να την αρπάξουμε από τα μαλλιά ώστε να διεκδικήσουμε κάτι στην πορεία. Είναι ένα μεγάλο βήμα για εμάς αυτή η νίκη, κερδίσαμε ένα ακόμα δύσκολο ματς, και συνεχίζουμε για να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι να κατακτήσουμε ξανά το Πρωτάθλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα