Ζαγαρίτης: «Να παραμένω σταθερός»

Ζαγαρίτης: «Να παραμένω σταθερός»

Gazzetta team
Ζαγαρίτης: «Να παραμένω σταθερός»

bet365

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού, αλλά και για την δική του εμφάνιση.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για την ευκαιρία που έχασε: «Όταν βρίσκεσαι στη φάση πρέπει να κάνεις γκολ, η αλήθεια είναι ότι έχασα δυνάμεις με την κούρσα μέχρι να φτάσω περιοχή. Είναι ωραίο να τελειώνουν αυτές οι φάσεις με γκολ».

Για την προσωπική του απόδοση: «Πρέπει να παραμένω σταθερός, να παίρνω παιχνίδια».

Για το προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Πρέπει να χτυπήσουμε το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως κάναμε στο δεύτερο μέρος με τον Ολυμπιακό».

Για τη «σβηστή» νίκη: «Τίποτα δεν έρχεται σβηστά, δε σκεφτόμασταν την ΑΕΚ. Στο δεύτερο διαχειριστήκαμε καλύτερα τον αγώνα».

Για τον Βιγιαφάνες: «Μ' αρέσει να έχω όλη την πλευρά, ο Βιγιαφάνες μπορεί να κάνει τη διαφορά και χαιρόμαστε που τον έχουμε πάλι μαζί μας».

Για τα καλά που ακούγονται για εκείνον: «Θέλω το κεφάλι μου να είναι στο γήπεδο, δε διαβάζω τα καλά λόγια που λένε για μένα θέλω να μένω προσγειωμένος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα