ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ελπίζουμε να ήταν μια μεμονωμένη κακή στιγμή του Κλάτενμπεργκ»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ελπίζουμε να ήταν μια μεμονωμένη κακή στιγμή του Κλάτενμπεργκ»

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ελπίζουμε να ήταν μια μεμονωμένη κακή στιγμή του Κλάτενμπεργκ»

bet365

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ απευθύνθηκε στον Άγγλο αριχιδιαιτητή εκφράζοντας την αντίδραση της για την στάση που εξέφρασε δημοσίως για το γκολ του Ελ Καντουρί.

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ απευθύνθηκε στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ και ζήτησε εξηγήσεις για την άποψη που εξέφρασε για το γκολ του Ελ Καντουρί στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά δεν αποσύρει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Άγγλου αρχιδιαιτητή.

Με τον αγώνα κόντρα στην PSV Αϊντχόφεν να είναι στο προσκήνιο, οι «ασπρόμαυροι» είχαν στρέφει, όπως είναι λογικό, τις προηγούμενες δυο μέρες εκεί την προσοχή τους.

Ωστόσο, όπως επισημαίνουν, δεν άφησαν να περάσει αναπάντητο το σχόλιο του Μαρκ Κλάτενμπεργκ για το γκολ του Ομάρ Καντουρί στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα την προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απευθύνθηκε επισήμως στον Άγγλο αρχιδιαιτητή και του εξέφρασε τη διαφωνία της για την άποψη που εξέφρασε.

«Παρότι δεν είμαστε γελοίοι για να αποσύρουμε την εμπιστοσύνη μας στην πρώτη ουσιαστική διαφωνία, τονίσαμε ότι μας δημιούργησε αρνητική εντύπωση που -σε αντίθεση με άλλες παρόμοιες φάσεις- αμφισβήτησε την προφανή απόφαση δυο διεθνών διαιτητών. Ελπίζουμε να ήταν μια μεμονωμένη κακή του στιγμή», αναφέρουν χαρακτηριστικά από τη Μικράς Ασίας.

Διαβάστε επίσης:

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED