Κούδας: «Ο Γκαρσία ήταν η ιδανική λύση για τον ΠΑΟΚ»

Κούδας: «Ο Γκαρσία ήταν η ιδανική λύση για τον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Κούδας: «Ο Γκαρσία ήταν η ιδανική λύση για τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο εορτάζων σήμερα Γιώργος Κούδας μίλησε για τον ΠΑΟΚ του Πάμπλο Γκαρσία, χαρακτηρίζοντας ιδανική επιλογή τον Ουρουγουανό προπονητή για τον πάγκο του «Δικεφάλου».

Συμπληρώνοντας σήμερα το 74ο έτος της ηλικίας του, ο Γιώργος Κούδας συνεχίζει να παρακολουθεί από πολύ κοντά όλα όσα συμβαίνουν στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ και δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή του Ιβάν Σαββίδη να δώσει τα ηνία της ομάδας στον Πάμπλο Γκαρσία, όπως είπε μιλώντας στο Metropolis 95,5.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Χθες κουράστηκα πολύ με το ματς του ΠΑΟΚ, ειδικά στο πρώτο μέρος. Ευτυχώς ήρθε η νίκη, που ήταν το πιο σημαντικό. Με το μυαλό κουράζεσαι περισσότερο. Δεν γνωρίζω αν ξέρει ο κ. Σαββίδης ότι έχω γενέθλια σήμερα, αλλά είναι δύσκολο από εκεί που είναι να επικοινωνήσουμε. Πάντως είμαι σε επικοινωνία με ανθρώπους από το περιβάλλον του».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία:

«Πιστεύω ο Γκαρσία ήταν η λύση που έπρεπε για τον ΠΑΟΚ. Το ίδιο είχα πει και για τον Ίβιτς. Όλα αυτά τα παιδιά που έχουν υπηρετήσει την ομάδα ως ποδοσφαιριστές έχουν το DNA του συλλόγου. Τα πρώτα δείγματα του Πάμπλο είναι πάρα πολύ καλά. Γνωρίζει το υλικό και πως θα το διαχειριστεί. Χαίρομαι το ποδόσφαιρο που παίζει. Στο πρώτο μέρος είχαμε πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων, όμως στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι και καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο απέναντι στον ΠΑΣ. Από λάθος δεχτήκαμε το γκολ και είμαι σίγουρος ότι ο Γκαρσία θα τα διορθώσει όλα για να είναι παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ».

Για τα νεαρά παιδιά του ΠΑΟΚ:

«Όλα τα νεαρά παιδιά έχουν τα στοιχεία για να κάνουν προχωρήσουν. Πρέπει να δουλέψουν. Το ταλέντο πρέπει να το καλλιεργήσεις και να το δουλέψεις».

Και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το δώρο για τα γενέθλιά μου το πήρα χθες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα