Ντέλετιτς: «Με το πάθος μας αλλάξαμε την ισορροπία»

Gazzetta team
Ντέλετιτς: «Με το πάθος μας αλλάξαμε την ισορροπία»

bet365

Ο Μίλος Ντέλετιτς στάθηκε στον τρόπο που έπαιξε η Λαμία στο δεύτερο ημίχρονο καταφέρνοντας να πάρει τελικά την ισοπαλία με τον Αστέρα.

Μιλώντας στη NOVA ο Ντέλετιτς στάθηκε αρχικά: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά. Στο β’ βγήκαμε με πάθος στο γήπεδο κι αυτό άλλαξε την ισορροπία στο ματς. Κερδίσαμε πέναλτι, βάλαμε και δεύτερο γκολ κι αυτά είναι σημαντικά στοιχεία. Αυτό, λοιπόν, πρέπει να κρατήσουμε για τη συνέχεια, το πάθος που δείξαμε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και πώς παίξαμε μέχρι να ισοφαρίσει ο Αστέρας», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Χρειαζόμαστε ρυθμό, γιατί είχαμε τρεις εβδομάδες να παίξουμε. Σίγουρα, αν συνεχίσουμε έτσι, θα μαζέψουμε βαθμούς. Είχαμε ευκαιρίες και μετά την ισοφάριση του Αστέρα. Βεβαίως, μπορούσαν τελικά να νικήσουν κι οι αντίπαλοι, που είναι καλή ομάδα κι επίσης έκαναν ευκαιρίες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα