Εμβιλά: «Μετά το γκολ σαν να σταματήσαμε να παίζουμε, μας βοήθησαν Θεός και Σα» (vid)

Gazzetta team
Εμβιλά: «Μετά το γκολ σαν να σταματήσαμε να παίζουμε, μας βοήθησαν Θεός και Σα» (vid)
Στην αλλαγή εικόνας της ομάδας του μετά το 1-0 που προηγήθηκε στάθηκε ο μέσος του Ολυμπιακού, Γιαν Εμβιλά αναφέροντας πως οι Πειραιώτες σταμάτησαν να παίζουν και με τους βοήθησαν οι Θεός και Σα.

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν ο παίκτης που με ένα εξαιρετικό γκολ έκρινε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να επικρατεί του Παναθηναϊκού με 1-0, ωστόσο η φάση ξεκίνησε από τον Γιαν Εμβιλά. Ο μέσος των... ερυθρολεύκων έκανε την εξαιρετική πάσα για να γίνει το 1-0. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Εμβιλά μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε για:

Την εικόνα του: «Αυτό προσπαθώ να κάνω πάντα. Έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου και του κόσμου. Είμαι πολύ χαρούμενος και ο στόχος μου είναι να τιμάω τη φανέλα του Ολυμπιακού. Θέλω να επιστρέψω την αγάπη που μου δίνουν».

Τις πάσες και την προσφορά του: «Δεν το περίμενα τόσο. Κάναμε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα. Δεν περίμενα τόση δουλειά. Μετά το γκολ ήταν σαν να σταματήσουμε να παίζουμε. Μας βοήθησε και ο Θεός αλλά και ο Σα με τις επεμβάσεις του».

Τον Φορτούνη: «Φυσικά και μας βοήθησε. Είναι αυτός που έβαλε το γκολ. Όλοι θέλουμε να τον βλέπουμε να παίζει έτσι. Ξέρουμε πόσο σημαντικός και δημοφιλής στον κόσμο είναι. Θέλουμε να τον βλέπουμε έτσι και στο τέλος της χρονιάς να γιορτάσουμε τον τίτλο».

Τις δυσκολίες: «Είμαστε σε μία ομάδα που έχει πολλούς και ποιοτικούς παίκτες. Η εμπειρία του Ραφίνια φάνηκε παίζοντας αριστερά. Ο Φορτούνης που δεν έπαιζε στη συνηθισμένη θέση του. Και πολλούς από τον πάγκο που βοήθησαν. Σημασία έχει όσοι παίζουμε να τα δίνουμε όλα».

Το πρώτο του ντέρμπι και πως ένιωσε: «Ένιωσα καλά. Όλα τα ντέρμπι είναι σημαντικά. Όλοι το νιώσαμε αυτό αλλά δυστυχώς παίζαμε χωρίς τον κόσμο μας. Όλοι μου έχουν μιλήσει για το ντέρμπι αυτό, όπως οι Αβραάμ και Μπουχαλάκης. Έχω καταλάβει το ενδιαφέρον του κόσμου. Ελπίζω να έρθει η στιγμή που να το ζήσω και με κόσμο. Αυτό και μόνο με βοήθησε να μπω σε λειτουργία ντέρμπι».

Το τι του λέει ο κόσμος: «Στον δρόμο δεν συναντάει κόσμο. Έχουμε καραντίνα. Αυτήν την εβδομάδα ένιωσα ότι πηγαίναμε για ντέρμπι και την έντονη παρουσία του κόσμου».

Τον ίδιο: «Πάντα προσπαθώ να δίνω το καλύτερο. Μου δίνει αυτοπεποίθηση ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου. Πάντα προσπαθώ να είμαι παρών και θέλω να αποδεικνύω την ποιότητά μου».

SUPERLEAGUE NEWS FEED